Akıllı TelefonDonanımGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S8 AKG kulaklığı ortaya çıktı!

Galaxy S8 AKG markasını taşıyan kulaklara sahip olacak. Mobil Dünya Kongresin’de telefonun kutu içeriğinde AKG markası taşıyan kulakiçi kulakların yer alacağı şirket tarafından doğrulanmıştı. Tanıtıma günler kala S8’e eşlik edecek kulaklık ortaya çıktı. AKG kulaklık ve Galaxy S8 ve S8 Plus’ın ses konusunda oldukça iddialı olacağının göstergesi.

Galaxy S8 AKG

Samsung’un Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus kutu içeriğinde AKG markası taşıyan kulaklıklara yer vermesi şaşırtıcı olmasa gerek; zira AKG, Samsung’un geçen yıl 8 milyar dolar karşılığında satıl aldığı Harman Kardon’a ait bir şirket.

galaxy-s8-akg-earphones-leaked-2

AKG ses teknolojisi ve Samsung’u bir araya getiren ilk ürün geçen ay MWC 2017’de tanıtılan Galaxy Tab S3 modeli oldu. Galaxy S8 ve S8 Plus ile birlikte AKG’nin Samsung ürünlerinde yavaş yavaş yer edineceğini söyleyebiliriz.

galaxy-s8-akg-earphones-leaked-3

Telefonların kutu içeriğinde ek olarak şarj adaptörü ve USB Type-C bağlantı noktasının yer alması bekleniyor. Samsung’un ayrıca ön sipariş sürecinde telefonların yanında promosyonlar da sunacağı gelen bilgiler arasında.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı açıklandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu