Güncel Teknoloji HaberleriSosyal MedyaTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Durumlarında Sesli Mesaj Süresi Değişti, Artık Daha Uzun Gönderebileceksiniz

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sesli mesaj süresi için değişiklik yaparak bu süreyi uzatıyor.

Meta tarafından sürekli güncel tutulan WhatsApp, bugün yeni bir özellik yayınladı. Önceden durum güncellemelerinde 1 dakikaya kadar videolar paylaşılabiliyordu fakat sesli mesaj gönderilemiyordu. Yeni güncellemeyle WhatsApp durum için sesli mesaj süresi 1 dakikaya çıktı. Yani artık WhatsApp durumlarınızda 1 dakikaya kadar sesli mesajlar gönderebileceksiniz.

WhatsApp Durumlarında Sesli Mesaj Süresi 30 Saniyeden 1 Dakikaya Çıkıyor

Önceden durumlarda sesli mesaj paylaşmak istediğinizde bu süre 30 saniye ile kısıtlıydı. Yeni gelen güncellemeyle artık durumlarda 1 dakikaya kadar sesli mesaj gönderebiliyorsunuz. Bu yeni güncellemenin Android ve iOS platformlarında WhatsApp’ın en yeni sürümünde kısa süre içerisinde verilmesi bekleniyor.

Son zamanlarda WhatsApp’ın durum özelliği üzerinde oldukça fazla durduğunu görüyoruz. Kullanıcıların beklentilerine oldukça fazla cevap veren Meta, bu doğrultuda gelecekte daha fazla güncelleme yayınlayacaktır. Güncellemenin kısa süre içerisinde dağıtılacağının da bilgisini verelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu