Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

Nokia 8 Android Oreo (8.0) Beta Testleri Tamamlandı

Efsaneleşen telefon üreticisi Nokia’dan güncellemelere dair yeni haberler gelmeye devam ediyor. Nokia telefonlarına gelecek güncellemeler için beta testi laboratuvarının ilânından sonra, bir aylık bir zaman geçmişti.  Bu geçtiğimiz bir ay süresince Nokia 8 sahipleri, Android Oreo (8.0) güncellemesini deneyimleyebildikleri bir beta test programına dâhil olmuşlardı. Şirketin duyurduğu yeni bir habere göre, yeni güncelleme için yapılması gereken Nokia 8 Android Oreo beta testleri artık tamamlandı.

Nokia 8 Android Oreo resmi güncelleme ne zaman?

Maalesef, firma cephesinden Nokia 8 için Android Oreo (8.0) güncellemesinin nihai sürümünün ne zaman dağıtılacağına dair bize ulaşan resmi bir bilgi henüz mevcut değil. Ancak beta testlerin bittiğini düşünürsek, yeni Android güncellemesine Nokia 8 sahiplerinin sandığımızdan daha erken kavuşabileceklerini söyleyebiliriz.

Bildiğiniz gibi Nokia 8, ülkemizde ünlü simaların da bulunduğu bir organizasyonda tanıtılmış ve bu tanıtım ciddi olarak tartışılmıştı. Ülkemizde bir süre önce satışına başlanan Nokia’nın yeni amiral gemisi modelinin kısa sürede yeni Android sürümüne güncellenmesi, firmanın kendi ürününe ve müşterisine gösterdiği değeri bizlere anlatmaktadır. Nokia’nın diğer modellerinin de hâlihazırda çeşitli güncellemelerle desteklendiğini belirtelim.  Umarız, gelecekte de Nokia bu tip güncellemeleri ihmal etmeyerek hızla kullanıcılarına sunmaya devam eder.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu