Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra İle Gelecek S-Pen Kalemin Tasarımı Ve Fiyatı Belli Oldu

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S21 Ultra, S-pen kalemi ile tekrardan gün yüzüne çıktı. Bu sefer fiyatı da var…

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen Galaxy S21 serisi için artık gün saymaya başladı. 14 Ocak tarihinde ”Galaxy Unpacked” etkinliğinde duyurulacak olan bu telefonlar, lansman öncesinde yeni sızıntılarıyla tekrardan gün yüzüne çıkıyor. Bildiğiniz üzere bu sene ortaya atılan haberler Samsung’un, Note serisini bitireceğini gösteriyordu. Hatta Note serilerinde yer alan Spen kaleminde, bir sonraki Galaxy S21 Ultra modele aktarılacağı gibi iddialar vardı. Bununla ilgili geçmiş günlerde çok fazla sızıntı gördük. Lakin şimdi çıkan yeni görseller, bu iddiaların tam destekçisi oldu ve S21 Ultra’nın  S-Pen ile geleceğini bir kez daha doğruladı.

Galaxy S21 Ultra S-Pen kalemini destekleyecek

Galaxy S21 Ultra modelinin Spen kalemini destekleyecek olmasına artık hepimiz hemfikiriz. Peki ya bu kalem cihazın içerisinde mi gelecek? Gelmeyecekse de ne kadarlık bir ücretle sahip olacağız? İşte bu haber tam da bu sorulara yanıt buluyor.

Daha önce pek çok sızıntısıyla güven toplayan Alman bir kaynak, S21 Ultra’nın nasıl bir kaleme sahip olacağını ve ne kadarlık bir maliyet ile satılacağını açıkladı. Bu bilgiden yola çıkacak olursak S21 Ultra’da kullanılabilecek olan S-Pen kalemi, 40 euroluk bir fiyat ile satışa sunulacak. Eğer S21 Ultra telefonunuzda bir SPen kalemi kullanmak istiyorsanız 40 euro harcayarak bu kaleme bir aksesuar gibi sahip olabileceksiniz.

S21 Ultra’da kullanılacak olan kalemin tasarımı tıpkı yukarıdaki gibi olacak. Öte yandan aşağıda vermiş olduğumuz görselden, cihazın S-Pen kalemini barındıracağı yuvaya da göz atabilirsiniz.

Samsung, S21 Ultra’ya ekleyeceği S-Pen kalemi bir kılıfın üzerinde barındıracak. Yani eski Note serileri gibi bu kalem telefonun içerisinde gelmeyecek. Zaten cihazın üzerinde bu kalemin yerleştirileceği bir delikte bulunmuyor.  Yani S21 Ultra’da kullanacağınız S-Pen kaleme, tıpkı bir aksesuar gibi ek bir ücretle sahip olacaksınız.

Samsung’un yeni  S-Pen kalemi, şirketin Galaxy Tab S7’deki Stylus kalemine oldukça  benziyor. Basınca duyarlı, hareket görevini destekliyor ve son olarak da uzaktan kumanda görevini görüyor olması da, ortak noktalarından biri.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu