GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPlayStationSonyTeknoloji

Sony PlayStation 5 öyle değil böyle olacak! Canlı ilk video sızdı

Sony PlayStation 5 gerçek videosu bugün ilk defa sızdırıldı ve çalışırken görüntülendi. Konsolu da ilk defa net bir şekilde gördük. İşte o video…

Akıllı telefon pazarında bir türlü başarılı olamayan ama oyun dünyasının tartışılmaz lideri Sony, yeni nesil oyun konsolunu Şubat ayında yapacağı lansman ile tanıtacak. Aslına bakarsanız bu tanıtım biraz erken oluyor zira PlayStation 5‘in tanıtımına daha aylar var. Sony tarafından yapılan açıklamada yeni nesi oyun konsolunun 2020 Kasım ayında satışa sunulacağı söylenmişti. Sony PlayStation 5 erken tanıtımın sebebi ise Microsoft’un Series X modelini erkenden göstermesi oldu. Hatta Microsoft bununla da yetinmedi ve Series X modeline destek verecek ilk oyunu da gösterdi.

Sony’de bunun üzerine bir lansman yaparak yeni nesil oyun konsolunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün ilk kez yeni nesil oyun konsolunun gerçek videosu sızdırıldı. Böylece bugüne kadar gösterilen tüm görsellerin de yalan olduğu anlaşıldı.

Bu görsel ile birlikte sızan videoyu da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Zira bu PlayStation 5’in çalışırken çekilmiş ilk videosu. Tabii bunun bir geliştirici kiti olduğunu görüyoruz ama PS5 logosunu görmek bile hepimizi ciddi anlamda heyecanlandırdı.

Sony’nin yeni oyun konsolunun 8K desteği olacağı söylense de biz bu çözünürlük yerine üreticinin PRO olmayan bu modelde şimdilik 4K 60fps gibi değerler üzerine çalışması gerektiğine inanıyoruz. Şimdi gelin sızan canlı videoyu birlikte izleyelim ve heyecanlanalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu