Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Android’cilerin Merakla Beklediği Uygulama Çıktı!

iPhone’a özel olan uygulama şimdi Android platformunda. Android için Clubhouse uygulaması beta sürecine resmi olarak başladı.

Clubhouse, iPhone için piyasaya sürüldükten aylar sonra nihayet Android’e adım attı. Sesli sohbet uygulaması olan Clubhouse’ın tam anlamıyla Android’e geldiğini söyleyemeyiz. Android için Clubhouse uygulaması şimdilik Beta aşamasında. Bu da herkesin uygulamayı kullanabileceği anlamına gelmiyor.

Şirketin büyümeyi ölçülü tutma çabasının bir parçası olarak kaydolmak için maalesef ki hala bir davetiyeye ihtiyacı var. Bu da her yeni topluluk üyesinin birkaç yakın arkadaşı getirebilmesini sağlıyor. Yani uygulamada biz bizesiniz.

Şirket, büyümeye her zaman ölçülü bir yaklaşım benimsediğini, ekibi küçük tuttuğunu, kamuya açık olduğunu ve yol boyunca topluluktan geri bildirim aldığını, bu nedenle Clubhouse’u tek bir platformda başlattığını ve bir davet modeliyle kademeli olarak genişlediğini söylüyor.

Android için Clubhouse, bugün ABD’den başlayarak Google Play Store’da, ardından diğer İngilizce konuşulan ülkelerde ve ardından dünyanın geri kalanında mevcut. Uygulamanın beta sürümü için Play Store üzerinden yani buradan ön kayıt oluşturabilirsiniz. Dilerseniz de uygulamanın APK. dosyasını buradan indirip uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.Android için Clubhouse

Gelecekte Android kullanıcıları için Konu takibi, Yerelleştirme ve uygulama içi çeviriler, Kulüp oluşturma veya kulüp yönetimi, Twitter hesabı veya Instagram hesabı bağlama ve daha fazla özelliğin ekleneceği söyleniyor.

Son olarak Clubhouse blogunda; “Önümüzdeki birkaç hafta için planımız, topluluktan geri bildirim toplamak, gördüğümüz sorunları düzeltmek ve daha geniş bir şekilde sunmadan önce ödemeler ve kulüp oluşturma gibi birkaç son özellik eklemeye çalışmaktır. Yaza girerken ve arka ucu genişletmeye devam ederken, daha da açılmaya başlamayı, milyonlarca insanı iOS bekleme listesinden karşılamayı, dil desteğini genişletmeyi ve daha fazla erişilebilirlik özelliği ekleyerek dünya çapındaki insanların Clubhouse deneyimini yaşamasını planlıyoruz.” ifadelerine yer verildiğini belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu