Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokia

Biri Nokia’yı durdursun! Şimdi de Nokia 6 Android 8.0 güncellemesi başladı

Android ekosisteminde birinci yılını dolduran Nokia’nın kısa süre içerisinde güncelleme noktasında sicili en iyi üretici haline geldiğini söyleyebiliriz. Bazı üreticiler tepe modelleri için bile Android 8.0 güncellemesini yayımlamazken, Nokia giriş seviyesi model Nokia 3’ü çok yakında yeni Android sürümüyle buluşturacağını resmi alarak açıkladı. 1GB RAM’e sahip Nokia 2 içinse optimizasyonlar sürüyor ve güncelleme ilerleyen haftalarda yayımlanacak. Bu gelişmeler yaşanadursun Nokia 6 Android 8.0 güncellemesini almaya başladı.

Nokia 6 Android 8.0
Nokia 6 Android 8.0

Birinci nesil Nokia 6 için OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme 1.6 GB büyüklüğünde. Güncellemenin büyüklüğü göz önüne alındığında Wi-Fi bağlantısı aracılığıyla indirmenizi öneriyoruz.

Google’ın Android işletim sistemine dahil ettiği yeniliklerin yanında yenilenen Ayarlar menüsü, gelişmiş güç tasarrufu, arka plan etkinliği yöneticisi ve kameranın düşük ışık performansında artış, güncelleme kapsamında yer alıyor. “Ayarlar -> Telefon Hakkında -> Yazılım Güncelleme” yolunu izleyerek güncelleme kontrolü gerçekleştirebilirsiniz.

 

Sony Xperia telefonlarda OLED ekran görmeye hazır mısınız?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu