Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Infinix Note 10 Pro Kutusu Sızdırıldı! Teknik Özellikleri Belli Oldu

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisinin merakla beklenen son telefonu Infinix Note 10 Pro kutusu sızdırıldı ve özellikleri belli oldu.

2013 yılında kurulan Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi küresel pazarda iyi bir başarı elde etti. Kısa süre içinde akıllı telefon pazarında iyi işler başaran firmanın akıllı telefonları Fransa’da tasarlamaktadır. Firmanın bir süredir merakla beklenen Infinix Note 10 Pro modeli bugün bir sızıntıyla perakende satış kutusu görüntülenmiş oldu. Kısa süre içinde satışa çıkması beklenen akıllı telefonun teknik özellikleri FCC ve Geekbench listelerinde daha önce görünmüştü.

Infinix Note 10 Pro Teknik Özellikleri

Cihaz 90 Hz yenileme hızına sahip 6,9 inç ekran ile gelecek. Oldukça büyük ve iyi bir ekrana sahip olan cihazın ön kısmında selfie kamera yer alıyor. Cihaz daha önceki modellere göre daha büyük bir ekran ile geliyor. Akıllı telefonda 5.000mAh batarya bulunuyor ve önceki modellere göre 200mAh daha düşük bir bataryaya sahip. Cihaz MediaTek Helio G95 yonga seti ile gelecek.

Infinix Note 10 Pro

FCC listesine göre telefonun arka kısmında dörtlü kamera dizilimi yer alıyor. Telefonun ana kamerası 64 megapiksel ve süper gece modu özelliğine sahip. Ön kısımda ise 16 megapiksel kamera yer alıyor. Cihazda 8GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca 33W hızlı şarj desteği ile birlikte geliyor. Cihaz Android 11 işletim sistemi yüklü olarak gelecek ve çift bantlı bir Wi-Fi, Bluetooth ve GNSS (Küresel Konum Belirleme Sistemi) özelliklerine sahip olacak.

Cihazın daha önceki modellerinde olduğu gibi uygun fiyatlı olarak akıllı telefon pazarında satışa sunulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu