Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

iPhone 8 ekran ve arka panel ortaya çıktı!

Akıllı telefon pazarında 2017 kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak gibi görünüyor. Zira endüstriyel tasarım LG’nin önderliğinde ve daha sonra da Samsung’un onları takip etmesi ile tamamen değişmiş gibi görünüyor. Gibi diyoruz çünkü Apple’ın bu 18:9 ekran formatına geçip geçmeyeceğini bilemiyoruz. Apple’ın da yeni telefonu iPhone 8’de 18:9 ekran formatına geçiş yapması endüstriyel tasarımı ve program geliştiricilerin hayatlarını tamamen değiştirecek diye düşünüyoruz. Bugün ortaya çıkan görseller iPhone 8 ekran ve arka panelin nasıl görüneceğini en net haliyle ortaya koyuyor.

iPhone 8 ekran
iPhone 8 ekran

iPhone 8 ekran ve iPhone 7S iPhone 7S Plus Arka Kasa ile Tanışın!

Ortaya çıkan görseller yeni nesil iPhone 7S ve iPhone 7S Plus’ın metal değil de cam kaplama ile geleceğini doğruluyor. iPhone 8’in ekranı ise tamamen ekrandan oluşacak ve hem önde hem de arkada parmak izi okuyucu bulunmayacak. Anladığımız kadarıyla .samsung ekrandan parmak izi okuma sensörü işini tamamlayamamış olsa da Apple iPhone 8’de bu sorunu ortadan kaldıracak gibi görünüyor.

Ortaya çıkan görüntüler iPhone 7S ve iPhone 7S Plus’ın cam arka yüzeye sahip olacağını gösterirken iPhone 4S tasarımına geri mi dönülüyor yorumlarına sebep oldu. Bakalım iPhone 8 bizlere neler sunacak?

Galaxy Note 8 yeni görüntüleri yayınlandı! İşte Note 8 renk seçenekleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu