Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone XR ve iPhone 12 Hız Testinde!

Yine yeni bir telefon hız testi ve yine biz olay yerindeyiz. Bugün de iPhone XR ve iPhone 12 hız testin de karşı karşıya geldi. 

Son zamanlar piyasaya çıkan telefonlar kendi araların da hız testine tabii tutulmaya başlandı. Hatta bazı işletim sistemleri bile testlere tabii tutuluyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günler de Huawei HarmonyOS 2.0 ve EMUI 11 karşı karşıya gelmişti. EMUI 11 uygulamaları daha hızlı açarken, HarmonyOS 2.0’ın ise daha az bellek kullandığı ve daha az pil tükettiği ortaya çıkmıştı. Gün geçmiyor ki yeni bir test daha radarımıza takılmasın. Bugün iPhone XR ve iPhone 12 akıllı telefon modelleri hız testin de karşı karşıya geldi.

Yeni bir hız testi beklenmedik sonuçları karşımıza çıkardı. Bir dizi parametre testine tabi tutulan XR akıllı telefon, yalnızca iPhone 11’i değil iPhone 12 akıllı telefon modelini de geride bıraktı. 12 serisini adeta kesip atan telefon performansı ile hayran bıraktı.

"<yoastmark

iPhone XR, Performansı iPhone 12 Serisini Tokatladı

Yaptığı akıllı telefon testleri ile tanınan Nick Ackerman, üç farklı iPhone modelini karşı karşıya getirerek etkileyici bir performans gerçekleştirdi. Nick’e göre testler yalnızca cihazlara duyulan ilgiden dolayı yapıldı. Yani YouTuber Apple şirketinden yada Apple temsilcilerinden herhangi bir para almadı. Videoya aşina olan bazı uzmanlar XR’nin bu kadar yüksek performans göstermesini cihazın son güncellemesi olan iOS 14.5.1’e borçlu olduğunu belirtti. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu