Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

2021’in En Büyük Telefon Üreticisi Belli Oldu! Biz Demiştik

Rekabetin kızıştığı telefon pazarının lideri bir kez daha belli oldu. Dünyanın en büyük Çinli telefon üreticisi Xiaomi oldu.

2021 yılının ilk çeyreğini geride bıraktığımız şu günlerde yepyeni gelişmeler ile haberlerimizi yazmaya devam ediyoruz. Yepyeni telefonların da piyasaya çıkmaya devam ettiğini bir kez daha belirttiğimiz bu haberimizde dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden bir tanesinden bahsedeceğiz. Hem dünya da hem de ülkemizde oldukça beğenilen Xiaomi markası daha önce ki haberlerimizde belirttiğimiz gibi 2021’e adet damga vurdu. Ürettiği akıllı telefonlar ile milyonların gönlünde taht kuran şirket beklendiği gibi büyük bir başarıya imza attı. Xiaomi dünyanın en büyük Çinli telefon üreticisi unvanına erişti.

29 Mart 2021’de yeni Mi 11 serisini milyonlarca kullanıcının karşısına çıkaran Çinli teknoloji devi Xiaomi şu sıralar akıllı telefonların yanı sıra televizyon ve elektrikli araçlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Yıl sonunda kendine has araç modellerini karşımıza çıkaracak olan şirket akıllı telefon pazarına da damga vurmayı başardı.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi, Şubat 2021’de Dünyanın En Büyük Çinli Akıllı Telefon Üreticisi Oldu

Aslında Çinli teknoloji devinin 2021 yılına damga vuracağını hemen hemen her yaptığımız haberde belirtmiştik. TeknoBurada ekibi olarak internetin derinliklerinde yaşanan her türlü gelişmeyi siz değerli okuyucularımıza aktarmaya devam ettiğimiz şu günlerde Çinli telefon üreticisinin elde ettiği bu unvan bizleri pek de şaşırtmadı doğrusu. Ürettiği üst düzey akıllı telefonları oldukça cazip fiyat etiketleri ile piyasaya süren şirket 2021 yılının Şubat ayında dünyanın en büyük Çinli akıllı telefon üreticisi oldu. Pazar’da oldukça kritik bir noktaya erişen şirket başarısını uzun yıllar devam ettirecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu