Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi 8 Youth Edition uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Mobil dünyasının yükselişte olan markalarından Xiaomi neredeyse her ay ürün yelpazesine yepyeni telefonlar ekliyor. Şirket bu ay içerisinde genç kullanıcılar için Xiaomi Mi 8 Youth Edition ve Mi 8’in ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip bir versiyonunu duyuracak.

Xiaomi Mi 8 Youth Edition tam bir fiyat / performans telefonu

Mi 8 Youth Edition, teknik özellikler noktasında Mi 8 SE modeline benzeyecek, ancak tasarım tarafında bazı farklılıklar sergileyecek. Kısa süre önce teknik özellikleri TENAA belgelendirme kuruluşunda ortaya çıkan telefonun tanıtım tarihi yaklaşıyor. Son olarak telefonun fiyatı da gün yüzüne çıktı. Çin’den gelen bir sızıntıda Mi 8 Youth Edition’ın 1999 yuan / 293 $ fiyat taşıyacağı anlaşıldı. Bu aslında Mi 8 SE’nin çıkış fiyatı.

Xiaomi Mi 8 Youth Edition
Xiaomi Mi 8 Youth Edition

Mi 8 Youth Edition görünüşe bakılırsa orta segment için iddialı bir telefon olacak. Meizu 16X’in ayak seslerinin duyulduğu şu günlerde önemli bir rekabete şahit olacağımızı söyleyebiliriz. Mi 8 ve Mi 8 SE ile kıyaslandığında farklı bir arka kamera dizilimi sunacak telefonun teknik özelliklerine değinecek olursak;

  • 6.26 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran
  • Sekiz çekirdekli Snapdragon 710 işlemci
  • 6GB RAM, 64GB dahili depolama
  • 12 megapiksel + 5 megapiksel çift arka kamera
  • 24 megapiksel ön kamera
  • 3.350 mAh büyüklüğünde pil
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu