Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 işlemci seçimi belli oldu! İki gemi yan yana…

Herkesin merakla beklediği soru cevabını buldu. Galaxy Note 20 işlemci tarafında ne kullanacak artık resmen biliyoruz. Tuhaf ama gerçek…

Samsung‘un yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 20, 5 Ağustos tarihinde resmen tanıtılacak. Bu lansman sırasında Galaxy Watch 3 ve Galaxy Z Flip 5G modelleri ile de tanışacağız. Bununla birlikte Samsung‘un sürpriz bir ürün tanıtması da bekleniyor. Galaxy Note 20 işlemci olarak ne kullanacak oldukça merak edilen bir konuydu ve bugün bu sorunun cevabı resmen ortaya çıktı.

Daha önceki haberlerimizde Samsung’un Galaxy Note 20 serisinde Exynos 990 kullanacağını paylaşmıştık. O süreçten sonra ortaya atılan iddialar Samsung‘un sadece Exynos 990 ile yola devam edeceğini söylüyordu ama öyle olmadı. Samsungyine her zaman olduğu gibiQualcomm yonga setini de telefona ekleyecek. Ortaya çıkan benchmark testlerine baktığımızda Samsung’un Snapdragon 865 yonga setini de Galaxy Note 20 serisinde kullanacağını görüyoruz. Bununla birlikte Android 10 ve 12GB RAM gücü de telefona eşlik ediyor.

Galaxy Note 20 işlemci seçimi hata mı?

Bugün dünyanın en hızlı yonga setleri takdir edersiniz ki; Exynos 990 ve Snapdragon 865 yonga setleri. Fakat bu durum sadece 1 ay böyle gidecek Zira Eylül ayında 5 nanometre üretim sürecine sahip iPhone 12 işlemcisi A14 Bionic ve yine 5 nanometre Huawei Mate 40 serisinde kullanılacak Kirin 1020 yonga setleri her iki yonga setini de geçmişte bırakacak. Bununla birlikte Snapdragon 865+ yonga setinin de Eylül ayında geniş kapsamlı olarak pazara sunulması bekleniyor.

Bize sorarsanız bu işlemci seçimleri bir hata ama her şey yonga seti demek değildir. Bakalım Galaxy Note 20 bize özellikleri ile ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu