Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Sızan Xiaomi Mi 7 kılıfları telefonun tasarımını onaylıyor

Xiaomi Mi 7 tanıtım tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak pek çok Çinli kaynağa göre telfeon 23 Mayıs tarihinde tanıtılacak. Uzun bir süredir sızıntılara konu olan telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı ve hangi özelliklerle donatılacağı giderek netleşiyor. Son olarak Xiaomi Mi 7 kılıfları sızdırıldı. Bu kılıflar telefonun daha önce ortaya çıkan bazı görüntülerini onaylıyor.

Kılıf arkasında parmak izi okuyucusu için herhangi bir boşluk yer almıyor. Bu gelişme daha önce resmi olarak da açıklandığı üzere Mi 7’de ekrana gömülü parmak izi okuyucusu yer alacak. Çift kamera da beklendiği gibi dikey şekilde karşımıza çıkacak.

3.5 mm kulaklık girişi beklendiği gibi Mİ 7’de olmayacak. Şarj, bağlantı noktası ve ses çıkış USB Type-C bağlantı noktasından sağlanacak.

Xiaomi Mi 7 kılıfları
Xiaomi Mi 7 kılıfları

Alt bölümde ayrıca hoparlör ve mikrofon için bir boşluk göze çarpıyor. Telefonun üst kısmında ise evrensel kumanda IR blaster için bir  boşluk yer alıyor. tasarım tarafından son olarak güç düğmesi ve ses tuşlarının cihazın sağ tarafında bulunacağını belirtelim.

Xiaomi Mi 7 fiyatı ve başlıca özelliklerine alt bölümdeki haberimizden göz atabilirsiniz.

Xiaomi Mi 7 tanıtılmadan satışa sunuldu! İşte Xiaomi Mi 7 fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu