Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi A1 Resmen Sudan Ucuz Olacak

Redmi’nin yeni bütçe dostu telefonu Redmi A1 hakkında yeni bilgiler geldi. Bu telefon 100 doların altında fiyat sahip olabilir.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, yakında karşımıza bütçe dostu telefonu ile çıkacak. Redmi A1 adını taşıyacak olan telefonun bugün görselleri ve belli başlı özellikleri ortaya çıktı. 100 doların altında olması beklenen bu telefon 6 Eylül’de anavatanı Çin’de tanıtılıp satışa sunulacak.

Cihazın donanım temeli bütçe dostu olan MediaTek Helio A22 işlemci üzerine kurulacak. İlginç bir şekilde, bu modelde klasik bir MIUI arayüzü olmayacak. Bunun yerine safkan Android denetimi sunan MIUI Lite arayüzünü bu telefonda göreceğiz.

10W şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya ile gelecek olan bu telefonda 6.52 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde IPS ekran yer alacak. Ön taraftan bahsetmişken telefonun 5 Megapiksel çözünürlüğünde Selfie kamerası bizi karşılayacak. Arka bölüme geçtiğimizde ise 8 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel derinlik sensörünü göreceğiz.

Redmi A1

2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan bu telefonun microSD kart desteğine de sahip olacağı söyleniyor. Fiyat açısından oldukça uygun olacak olan bu modelin ilk olarak Çin’de satışa sunulacağını belirtelim. Türkiye pazarında da görmek istediğimiz bu telefon 2022’de Redmi’nin gizli silahı olabilir. Bakalım bu telefon beklentileri karşılayabilecek mi? MIUI Lite arayüzünün nasıl bir deneyim sunacağını merakla bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu