Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Durmayacak! Çok Sayıda Yeni Ürün Yolda

Xiaomi yılın ikinci yarısında adeta bir makine gibi çalışmaya devam edecek. Gelen bilgiler çok sayıda ürünün yolda olduğunu gösteriyor.

Yılın ilk yarısında en fazla akıllı telefon tanıtımı gerçekleştiren markanın Xiaomi olduğunu söyleyecek yanılmış olmayız herhalde. Firma hem kendi hem de alt markaları Redmi, POCO ve Black Shark adı altında çok sayıda telefon ve ilginç cihaz tanıtımı gerçekleştirdi. Hatta şirket bunla yetinmeyip aynı ürünü diğer ülkelerde farklı isimlendirme altında yeniden markalaştırdı. Peki makine gibi çalışan Xiaomi’de sular durulacak mı? Hiç de öyle görünmüyor. Şirket yılın ikinci yarısında kaldığı yerden devam edecek.

Çinli üreticilere dair önemli bilgiler aktaran güvenilir bir kaynağa göre Xiaomi yılın ikinci yarısında farklı kategorilerde ürün tanıtımlarına devam edecek. Temmuz-eylül döneminde akıllı saat, akıllı TV, kulaklık, tablet ve akıllı hoparlörün yanında bir de ekran altı kamera teknolojisine sahip amiral gemisi bir telefon tanıtılacak.

Saydığımız bu kategorilerde en fazla ilgi haliyle ekran altı kamera teknolojisine sahip telefonda olacak. Mi Mix 4 ismiyle çıkış yapması beklenen telefonun hem teknik özellikler hem de tasarımı itibariyle şirketin en yenilikçi cihazlarından biri olacağı kesin. Ellerimizi ovuşturup heyecanla bu telefona dair gerçekleşecek sızıntıları bekliyoruz.

Önümüzdeki süreçte Xiaomi’yi uzun bir aranın ardından tekrar tablet kategorisinde göreceğiz. Mi Pad 5 cephesinde sızıntılar son dönemde artmaya başladı ve tabletin bazı özellikleri şimdiden netlik kazanmış durumda. Bu özellikler arasında 120Hz ekran tarama hızı, Snapdragon 870 yonga seti, 8.720 mAh büyüklüğünde pil, 20 megapiksel arka kamera ve 13 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu