Akıllı TelefonGenelHuawei

Huawei Mate X3 Sızdırıldı, İşte İlk Görüntü

Huawei’in bir sonraki katlanabilir telefonu ilk kez göründü. Huawei Mate X3, Mate 50 Pro’ya benzer bir kameraya sahip olacak.

Huawei bu yıl üst segmentte birçok yeni telefon duyurusu gerçekleştirecek. 2023 yılı ile birlikte tedarik sorunları büyük ölçüde aşan markanın mart ayında Huawei P60 serisiyle birlikte sahne alması bekleniyor. Huawei’in yine bahar dönemine kadar katlanabilir telefon Mate X3’ü de duyurması bekleniyor. Çinli bir kaynak Huawei Mate X3 modelinin bir görüntüsünü yayınladı.

Huawei Mate X3 Karşınızda!

Mate X3, Mate 50 serisine benzer bir kamera yapısı barındırıyor olacak. Katlanabilir telefonun arka kısmında muhtemelen üç kamera yer alacak. Dış ekranda uzun olan kenar kavisli bir yapıya sahip görünüyor.

Huawei Mate X3’ün işlemci biriminde Snapdragon 8+ Gen 1 olacak. Telefonun 5G ağları desteklemesi beklenmiyor. Huawei belki bu desteği daha sonra satışa çıkaracağı bir kılıf ile sunabilir. Öte yandan telefonun hücresel iletişim olmadığında bile iki yönlü metin mesajlaşmasına izin veren ikinci nesil uydu iletişimi için destek alacağı zaten onaylandı.

Mate X3’ün diğer teknik özellikleri şu an bilinmezken, daha önceki raporlarda telefonun öncülü Mate X2’ye göre daha hafif olacağı belirtildi. Mate X2 298 gram ağırlığındayken, Mate X3’ün ise 250 gram ağırlığa sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Bir diğer sızıntıda Mate X3’ün Mate X2’ye göre daha büyük bir pile sahip olacağı görüldü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu