Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Durmuyor! Şimdi de Uygun Fiyatlı Redmi 10 Serisi Geliyor

Redmi’den uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri gelmeye devam ediyor. Son gelişmeler Redmi 10 serisinin yolda olduğunu gösteriyor.

Xiaomi malumunuz bütçe dostu akıllı telefon modellerini Redmi markası altında pazarlıyor. Yakın zamanda Redmi Note10 ve Redmi K40 serileriyle ürün yelpazesini bir hayli genişleten şirketin gündeminde yeni bir seri daha var. 91mobiles sitesinin özel olarak aktardığı habere göre Redmi 10 serisi çok yakında Hindistan’da tanıtılacak.

Redmi 10 Serisi Geliyor!

Redmi10 serisi, geçen yıldan itibaren duyurulan Redmi 9 serisinin yerini alacak. Hatırlamak gerekirse bu seri altında Redmi 9, Redmi 9A, Redmi 9i ve Redmi 9 Prime modelleri tanıtıldı. Gelen bilgiler Redmi’nin artık 10 serisi için kolları sıvadığı yönünde.

Redmi Note 10S

İlk etapta hangi modellerin tanıtılacağı ve teknik özellikler noktasında neler sunacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Fakat Redmi10 serisi hakkında sızıntıların yavaştan başlayacağını biliyoruz. Bazı tahminlerde bulunursak; telefonlar Android 11 ile çıkış yapacak ve bazı modellerde HD +, Full HD + çözünürlüklü ekranlar kullanılacak. Öte yandan Redmi seride bazı modellerde ekran tarama hızını 90Hz’e yükseltebilir. Modellerin bazılarında yine MediaTek üretimi işlemciler de kullanılabilir.

Redmi10 serisi fiyat noktasında Redmi Note10 serisinin gerisinde olacak. Serinin en uygun fiyatlı telefonu olan Redmi Note10 ülkemizde 2.999 TL’den giriş yaptı. Redmi Note 10S ve Redmi Note10 5G içinse bekleyiş sürüyor. Türkiye tanıtımları gerçekleşen telefonlar henüz satış kanallarında yer almış değiller. Redmi Note10 Pro ise 3.799 TL fiyattan ülkemize giriş yaptığını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu