Güncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus Sharge Powerbank Çok Fütüristik Duruyor

OnePlus Sharge powerbank çok fütüristik duruyor. Markanın henüz seri üretime geçirmediği modeli için detaylar haberimizde.

Hafızanızı canlandırmak için OnePlus birkaç yıl önce powerbank’ler sunuyordu. Birkaç gün önce marka, fütüristik tasarımları seven hardcore tasarımlarıyla tanınan SHARGE ile işbirliği içinde geliştirilen yeni bir powerbank modelini sessizce ortaya çıkardı. Sharge Pouch powerbank, OnePlus’ın Topluluğun Gücü projesinin bir parçası olarak ortak bir çaba olarak nitelendiriliyor. Aşağıdaki aksesuarla ilgili tüm ayrıntıları öğrenmek için okumaya devam edin.

OnePlus Sharge Powerbank Detayları

OnePlus Sharge Pouch powerbank, 3’ü 1 arada tasarıma sahip kompakt ve taşınabilir bir şarj aksesuarı. Powerbank, şarj cihazı ve kablodan oluşan şık ve birinci sınıf bir tasarıma sahip. Benzersiz şarj çözümünde katlanabilir fişler, manyetik konektörler, geçmeli kablo saklama alanı ve kablo başlığı koruması bulunuyor.

Sharge Pouch powerbank, taşınabilir form faktörüne rağmen 10.000mAh pil kapasitesiyle donatıldı. QC 3.0, QC 4.0, PD 2.0, PD 3.0 ve SuperVOOC şarj protokollerini destekliyor. Şarj aksesuarı üç şekilde kullanılabilir: Hareket halindeyken şarj için powerbank + kablo, zahmetsiz kablosuz yeniden doldurma için powerbank + şarj cihazı ve son olarak dizüstü bilgisayarlara ve tabletler için şarj cihazı + kablo olarak.

OnePlus Sharge Pouch powerbank, 3.000 destekçi hedefine ulaşılmış olmasına rağmen şu anda kitlesel fonlamaya hazır görünüyor. 9.107 destekçi aksesuara büyük ilgi gösteriyor. Marka, altı şanslı talihliye Sharge Pouch powerbank’i hediye ediyor. Cihazın piyasaya çıkıp çıkmayacağı belli değil.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu