Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12T Pro Bekleyenlere İyi Haber! Telefoto Kamera Geliyor

Yeni bir rapora göre Xiaomi 12T Pro telefoto kameraya sahip olacak. Telefonun ana kamera için 200 megapikel iddiası ise sürüyor.

Redmi’nin Çin pazarına yönelik Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili bir telefon hazırlığı içerisinde olduğu bizzat şirket başkanı tarafından açıklandı. Çin’de Redmi K50S Pro ismiyle çıkış yapacak telefonun küresel versiyonu ise Xiaomi 12T Pro olacak. Amiral gemisi telefon hakkında son olarak güvenilir bir kaynaktan önemli bilgiler geldi.

Xiaomi 12T Pro Telefoto Kameraya Sahip Olacak

Digital Chat Station’a göre üst segment telefonda geliştirilmiş bir ekran, kamera ve şarj teknolojisi olacak. Kamera tarafında gelişmelerden birinin telefoto kamera olduğu bildirildi. Redmi K ya da Xiaomi T serisinin son modellerinde telefoto kamerayı artık görmüyorduk. Hatırlayanlar olacaktır; Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro ve Redmi K30 serisinin Çin’e özel bir versiyonunda 8 megapiksel telefoto kameralara yer verildi.

Xiaomi Mi 9T Pro
Xiaomi Mi 9T Pro

Görünüşe bakılırsa Xiaomi 12T Pro’yla birlikte telefoto kameraya dönüş olacak. Telefonun 200 megapiksel ana kameraya sahip olacağı iddiası da sürekli gündemde. Üç arka kameranın yer verileceği telefonda diğer sensörün ultra geniş açılı olması bekleniyor.

6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ ya da 2K çözünürlüğünde ekrana sahip olacak telefonda panel 120Hz tarama hızında çalışacak. 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda hızlı şarj desteği ise 200 watt’ı bulabilir. Android 12 tabanlı MIUI 13 sürümüyle çıkış yapacak 12T Pro’da ayrıca stereo hoparlör ve yana monte parmak izi tarayıcısı göreceğiz.

Xiaomi 12T için Vakit Geliyor! İşte Yeni Detayları

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu