Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Ultra Performansı ile Hayal Kırıklığı Olabilir

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli olacak olan Galaxy S22 Ultra, Geekbench’te kendini gösterdi. Performans beklenenin altında…

Güney Koreli Samsung, Şubat ayında karşımıza Galaxy S22 ailesi ile çıkacak. Bu serinin tepe modeli olacak olan Galaxy S22 Ultra, SM-S908U model numarası ile isimlendirilecek. Donanım canavarı olacak olan Ultra’nın performans konusunda beklentilerin altında kalacağı bugün ortaya çıktı.

Galaxy S22 Ultra performans testinde kendini gösterdi

Performans testi uygulaması Geekbench’in veritabanında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile donatılmış bir telefon tespit edildi. Bunun S22 Ultra’ya ait olduğu söyleniyor. Bu telefon  tek çekirdekli testte 1219 puan ve çoklu çekirdekli 3154 puan aldı.

Karşılaştırma için, Snapdragon 888‘li Galaxy S21 Ultra aynı testte 1100 ve 3500 puan alırken, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 prototipi sırasıyla 1235 ve 3837 puan alıyor. Muhtemelen telefon piyasaya sürüldüğünde performans artacaktır. Ancak nelerin olacağını görmek için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Galaxy S22 Ultra

S22 serisi Android 12 tabanlı One UI 4.0 ile gelecek. Ayrıca 8 GB RAM ve 12 GB RAM‘li sürümleri bulunacak. Yazılımsal olarak RAM artırma desteğine de sahip olacak olan bu yeni serinin fiyat açısından da S21’den bir tık pahalı olacağı söyleniyor. Kamera bölümünde ise yeni serinin artık daha gelişmiş özellikler sunması bekleniyor.

Samsung’un Ultra serisinden dolayı Note serisini iptal ettiğini biliyoruz. Bu yüzden Ultra modelinin dolu dolu olması gerekiyor ki Note serisinin satış rakamları bu seriye yansısın. Samsung’un bu yıl aslında işi zor. Bunun farkında olan Samsung, yeniden yapılandırma sürecine girdi. Yeniliklerini daha hızlı bir şekilde kullanıcılara sunacak olan Güney Koreli firma bakalım rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu