Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 FE Türkiye’de Satışa Sunulacak

Galaxy S21 FE Türkiye pazarında satışa sunulabilir. Son gelişmeler akıllı telefon yalnızca Avrupa’da bölgesinde kullanıcılarla buluşacak.

Bu yılın en çok beklenen telefonlarından biri olan, fakat birkaç kez ertelenen Galaxy S21 FE Türkiye pazarında satışa çıkacağa benziyor. Ocak başında düzenlenecek CES 2022’de tanıtılması beklenen telefonun yakın zamanda iptal edildiği, ancak Samsung’un Mobil Bölüm başkanı Roh Tae-moon’nun ısrarı üzerine yeniden gündeme geldiği bildirildi.

Kısa süreli bu bilgilendirmenin ardından Galaxy S21 FE cephesinde yaşanan son gelişmeleri aktaralım. Güney Kore’de yayınlanan yeni bir rapora göre Galaxy S21 FE yalnızca Avrupa pazarında satışa sunulacak. Bu gelişme telefonun Türkiye pazarında satışa sunulacağı ihtimalini güçlü kılmakta.

Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak telefonun Avrupa’da nasıl bir satış başarısı göstereceği merak konusu. Burada belirleyici faktör tabii ki fiyat olacak. Henüz kesinleşen bir detay yok, ancak fiyatın 650 € seviyesinde olması bekleniyor. Avrupa’da bu fiyattan satışa sunulacak bir telefonun Türkiye fiyatı en düşük 8.000 / 9.000 TL bandında olacaktır.

Samsung Galaxy S21 FE 5G

11 Ocak tarihinde satışa sunulması planan telefonun muhtemel özelliklerine değinecek olursak; telefonda 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip Infinity-O Dinamik AMOLED ekran göreceğiz.

Gücünü pazara göre Snapdragon 888 ve Exynos 2100 işlemcilerinden alacak telefonda 6GB / 8GB RAM ve 128GB / 256GB versiyonlar olacak.

Galaxy S21 FE’nin arkasında üçlü kamera birimi yer alacak. Ana kamera, ultra geniş açılı ve telefoto kameraların üçü de 12 megapiksel çözünürlüğünde karşımıza çıkacak. Ön bölümde ise 32 megapiksellik bir kamera göreceğiz.

Suya ve toza dayanıklılık (IP68), streo hoparlör, Bluetooth 5.1 ve 25 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu