Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Flip 3 ”Taze Taze” Sızdırıldı! Bu Sefer Böbrek de Yetmeyecek

Samsung’un ikinci çeyrekte piyasaya sürmesi beklenen Galaxy Z Flip 3, teknik özellikleri ile birlikte sızdırıldı. İşte detaylar;

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Snapdragon 888’li Galaxy S21 serisini tanıttıktan sonra, odağını şimdi de katlanabilir telefonlarına çevirdi. Aslında sadece katlanabilir telefonlar kategorisine ilgi göstermiyor. Aynı zamanda sırada, düşük bütçeli orta ve giriş seviyesi modellerde yer alıyor. Ancak bugün ki haberimiz şirketin yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3 ile ilgili. İşte ilk detaylar;

Galaxy Z Flip 3 ortaya çıkıyor

Daha önce aldığımız bilgilere göre Samsung, bu yılın ikinci çeyreğinde yeni nesil katlanabilir ekranlı telefonlarını piyasaya sürecek. Şimdi o kategoride yer alacak olan Galaxy Z Flip 3, teknik detayları ile birlikte gün yüzüne çıkıyor.

Güvenilir kaynaklardan biri olan TheGalox, Galaxy Z Flip 3’ün teknik detaylarını ortaya çıkararak ilk bilgileri vermeye başladı. Buna göre Samsung’un yeni nesil katlanabilir telefonu, çekirdek yapısı ve performans konusunda, eski nesil modellerini telafi edecek. Gücünü Snapdragaon 888 yonga setinden alacak olan bu telefon, kullanıcılara performans konusunda eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Öte yandan  Galaxy Z Flip 3’de; yeni nesil LPTO teknolojisini destekleyen 6.7 ve 6.9 arasında bir ekrana yer verilecek. Uyarlanabilir ekran yenileme hızına sahip olması beklenen bu telefon, 120Hz’lik tazeleme oranını da destekleyecek. Ayı zamana güç tüketimini de en asgariye indirecek.

Genel anlamda baktığımızda Galaxy Z Flip 3’ün tasarımı, daha önce piyasaya sürülen modeller ile benzerlik gösteriyor. Ortaya yerleştirilmiş delikli bir ekran ile gelecek olan bu telefon, kamera dizilimi ve pek çok ayrıntısıyla da Galaxy S21 serisine benzeyecek. Aynı zamanda fiyatının da bir o kadar pahalı olması bekleniyor.

Kaynaktan gelen bilgiye göre Z Flip 3’ün fiyatı, 1.499 dolar etiketinde olacak. TL bazında hesaplarsak bu, vergisiz olarak 11.000 TL civarlarına denk geliyor.

Peki siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz. Yani merakla beklediğimiz ekran altı kamera teknolojisini bile içerisinde barındırmıyor. Sadece Snapdragon 888 ve 120Hz ekranı için bu kadar para vermeye değecek mi? Yorumlarda belirtiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu