Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4 için Tarih Açıklandı!

Samsung, yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4’ü tanıtacağı Galaxy Unpacked 2022 etkinliği için tarih verdi.

Katlanabilir telefon işinde öncü isim olan Samsung’un bu yıl karşımıza yeni amiral gemisi katlanabilirler ile çıkmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Bu yıl Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4 modellerini tanıtacak olan Samsung, bugün etkinlik için resmi bir açıklama yaptı. Bu zamana kadar gelen sızıntılar bu iki telefonun Ağustos ayı içerisinde tanıtılacağını gösteriyordu. Bu iddialar doğru çıktı ve Samsung, 10 Ağustos 2022 tarihinde Galaxy Unpacked Ağustos 2022: Hayatı İkiye Katla etkinliğini düzenleyeceğini açıkladı.

Türkiye saati ile 16:00’da başlayacak olan bu etkinlikte Samsung katlanabilir telefonlarının yanında bir de Galaxy Watch 5 serisini tanıtacak. Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacak olan bu katlanabilir telefonlarda 8 GB ve 12 GB RAM seçeneklerinin yer alması bekleniyor. Tasarımsal açıdan büyük bir yenilik sunmayacağı sızıntılar ile ortaya çıkan yeni katlanabilirler, kamera tarafında büyük bir sıçrama yaşayabilir.

Samsung’un katlanabilir telefon fiyatlarını bu yıl düşürmesi bekleniyordu. Ancak küresel çapta yaşanan enflasyon, çip ve enerji krizinden dolayı bu mümkün olmayacak. Bazı kaynaklar Samsung’un fiyatları bu yıl artırabileceğini bile söylüyor. Türkiye pazarına da gelecek olan bu iki yeni katlanabilir, fiyatı ile Türk kullanıcıları üzecek.

Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Fold 4’ün tanıtım tarihi açıklandı

Son olarak Galaxy Watch 5’e bakacak olursak, Samsung bu modelinde yeni nesil Exynos yonga seti ve güncel WearOS işletim sistemini kullanacak. Fiyat açısından akıllı saatlerin 399 dolar seviyesinde olacağı söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu