Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarVivo

vivo Katlanabilir Yeni Modeller Üstünde Çalışıyor

vivo yeni katlanabilir modeller üstünde çalışıyor. Şirket, katlanabilir modellerden vazgeçmeyecek gibi duruyor.

vivo yeni katlanabilir modeller üstünde çalışıyor. Şirket, katlanabilir modellerden vazgeçmeyecek gibi duruyor.

EUIPO (Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi) web sitesinde vivo’ya ait iki yeni ticari marka listesi ortaya çıktı; her ikisi de muhtemelen V Flip ve S Flip adlı gelecekteki kapaklı katlanabilir akıllı telefonlara atıfta bulunuyor.

Şirketin an itibariyle vivo X Fold2 adı altında standart bir katlanabilir akıllı telefonu ve vivo X Flip adında dikey katlanabilir bir akıllı telefonu bulunuyor. Bu ikisinin amiral gemisi modelleri olduğu göz önüne alındığında, gelecekteki V Flip ve S Flip modellerinin bir tür orta düzey model olması oldukça olası.

Motorola en son Razr 40 ikilisini piyasaya sürdü; standart modeli bütçeye yönelik katlanabilir bir modeldi ve Samsung’un daha ucuz katlanabilir cihazlar da üretmeyi düşündüğüne dair bir söylenti var. Dolayısıyla iki adet bütçe dostu kapaklı akıllı telefonun söylentisi çok da uzak görünmüyor. Belki diğer üreticiler de henüz yaygınlaşamayan uygun katlanabilir segmentine bakıyor.

Katlanabilir pazarı olgunlaştıkça ve katlanabilir ekran teknolojisi daha erişilebilir hale geldikçe, bütçeye uygun katlanabilir akıllı telefonların akınını görmeye başlayacağız ve bu trend başlıyor gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu