GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Gizli İşler Çevirenlere Xiaomi Parmak İzi Tarayıcı Defter!

Hayatta ister karanlık işler çeviren gizemli biri olalım, ister sadece günlük yazalım, hepimiz gizliliğe önem veririz. Bizden başka kimsenin erişemeyeceği bir defter güzel olmaz mıydı? Xiaomi bunu da yaptı. Artık parmak izimiz olmadan kimse yazdıklarımızı okuyamaz.

Xiaomi Youpin platformunda tanıtılan çok sıradışı bir ürün: herkes biyometrik tanımlama araçları olan bir Lockbook Pro kağıt defter satın alabilir. Defterin uç kısımlarından birinde, sahibini parmak izi ile tanımlamak için bir parmak izi tarayıcısı bulunur. Verilerin okunması ve işlenmesi yalnızca 0,5 saniye sürer. Xiaomi parmak izi tarayıcı defter sayesinde artık önemli ve kimsenin bilmesini istemediğimiz bilgiler adeta şifreli bir kasanın içinde olacak. Kullanıcı başarıyla kimlik doğrulaması yaparsa, kilit otomatik olarak küçük kilitten serbest bırakılır. Bundan sonra, el yazısı notlar alabilir veya mevcut notları okuyabilirsiniz.

Xiaomi defterin iç kısmı
Xiaomi defterin iç kısmı

Xiaomi parmak izi tarayıcı defter, bünyesindeki 160 mAh batarya ile çalışır. Defterin günde 10 kez açılıp kapatılması şartıyla iki ay boyunca yeterli şarja sahip olacaktır. Bataryası hemen tükenmediği için kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Batarya bittiğinde ise USB şarj cihazı ile tekrar doldurabilirsiniz. Parmak izi sensörünün bulunduğu yerde ayrıca LED ışığı bulunmaktadır.

Gri ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneği mevcut olan defterin içinde kartvizit vekalem kılıfı mevcuttur. 40$ satış fiyatına sahip olan defter, online alışveriş sitelerinde satışa sunuldu.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu