Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknolojiVivo

iQOO Z1x’in özellikleri resmi olarak onaylandı!!! Orta segmentte kartlar tekrar dağıtılacak

Bir süredir sızıntıları ile gündemi sarsan iQOO Z1x in özellikleri bugün resmi olarak nihayet onaylandı. 120 Hz ekran ve 5.000 mAh pil ile rakip tanımayacak

Vivo‘nun alt markası olan iQOO, 9 Temmuz’da tanıtacağı Z1x modelinin bazı özelliklerini bugün resmi olarak onayladı. Resmileşen bu özellikler, geçtiğimiz günlerde sızdırılan diğer özellikler ile neredeyse birebir aynılar. Peki iQOO Z1x bizlere neler sunacak?

Şirketin paylaştığı resmi posterlere göre iQOO Z1x, 5.000 mAh büyük bir pil ile karşımıza çıkacak; Bu pil sayesinde hem daha uzun deneyimler yaşayacaksınız, hem de performansınızdan asla ödün vermeyeceksiniz. Ayrıca 33W hızlı şarj desteğiyle de, çok kısa bir sürede cihazınızın şarjını fulleyebileceksiniz.

Buna ek olarak, gücünü Snapdragon 765G‘den alacak Z1x, tıpkı PC’ler gibi sıvı soğutma teknolojisi ile gelecek. Bu teknolojinin akıllı telefonlarda etkisini bilmeyen yoktur; Sıvı soğutma sayesinde, cihazlarınızda yüksek hafıza tüketen bir uygulama ya da oyuna girdiğinizde, bu sistem otomatik olarak devreye girer ve cihazın ısınmasının önüne geçer. Son zamanların ileri teknolojisi olarak da adlandırılan bu yenilik, genellikle bir fan şeklinde ya da iQOO Z1x’de olduğu gibi sıvı soğutma sistemi ile cihazlara entegre edilir.

iQOO Z1x

Bunun yanı sıra Z1x’in en iddialı özelliği de şüphesiz yüksek bir ekran yenileme hızına sahip olmasıdır. iQOO bu cihazında, 120Hz‘lik yenileme hızına yer vererek adeta gücünüze güç katacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu