Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy J8 Android Pie güncellemesi ile karşımızda! Nihayet!

Android ekosisteminde en büyük sorun Android güncellemeleri gibi görülüyor. Bu konunun asıl muhatabı üreticiler gibi görülse de bizce bunun asıl sorumlusu Google. Bu konuya daha sonra başka bir makalede mutlaka değinelim ama bugün ülkemizde büyük satış rakamlarına ulaşan Samsung Galaxy J8 Android Pie güncellemesi ile ilgili müjdeyi vermek istiyoruz.  J810FPUU3BSD1 kod numarası ile Rusya’da başlayan güncelleme Android 9.0 Pie ve OneUI arayüzünü birlikte getiriyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy J8 Android Pie Türkiye’de ne zaman başlayacak?

Samsung tarafında bu konunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama Rusya’da başlayan güncellemenin kısa süre içinde (en geç 2 hafta içinde) ülkemizde de OTA yoluyla dağıtılması bekleniyor. Detaylı olarak incelemesini yaptığımız ve Galaxy J serisini başka bir konuma taşıyan Galaxy J8’in bü güncellemeyi alması oldukça önemli. Samsung bu büyük güncelleme ile kullanıcılarını sevindirdi. Bakalım telefonda neler değişecek bunu hep birlikte görecek ve test edeceğiz…

Galaxy S8 ve S8 Plus için kamera güncellemesi yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu