Akıllı TelefonAndroidGenel

Samsung Galaxy A7 (2017) Göründü

Akıllı telefon pazarının lideri Samsung için zor günler geride kalırken Güney Koreli üretici yeni telefonları ile pazarı domine etmeye devam edecek gibi görünüyor. Orta segmenttin tartışmasız lideri Samsung geçtiğimi yıl pazara sunduğu A serisi ve J serisi telefonları ile büyük bir popülarite yakalamıştı. Bu yıl tüm seriyi 2016 modelleri ile güncelleyen firma A serisinin en çok satılan modeli Samsung Galaxy A7 2017‘yi güncelleyeceği ortaya çıktı. Hindistan perakende zinciri Zauba‘nın listelerinde ortaya çıkan yeni telefonun özellikleri ve fiyatı da ortaya çıkmış oldu.

galaxy-a7-2017

Bu görsele göre Samsung‘un yeni telefonu Galaxy A7 (2017) 5,7 inç ekrana sahip olacak ve fiyatı da 13,716 RP yani ortalama 204 dolar değerinde olacak. Telefona ait detaylar şimdilik böyle ama daha önce GFX Benchmark testlerinde ortaya çıkan Galaxy A7 (2017) daha farklı özellikler barındırıyordu. Daha önceki özellikler 5,5 inç ekran boyutu, 1,8 GHz hızında 8 çekirdekli işlemci, hem önde hem arkada 16 megapiksel kamera ve 3 GB RAM 32 GB Hafıza olacağı belirtiliyordu.

samsung-galaxy-a7-2016

Yeni çıkan bilgiler ise Samsung’un 2 farklı model üzerinde çalıştığını gösteriyor. Orta segment pazarını C serisi ile daha da geliştiren Güney Koreli üreticinin A serisini de geliştireceği biliniyordu. Bu yıl ayrıca Galaxy A9 ile de pazarda kendine yer arayacak olan firmanın amiral gemisi ile orta segment telefonların arasındaki fiyat aralığını doldurmayı planlıyor. Her ne kadar geçtiğimiz yılın amiral gemisi modelleri bu pazarı doldursa da Samsung yeni modelleri ile farklı bir kullanıcı kesimini hedef alıyor. Birçok kişi yeni model varken eski modellere yönelmezken 2017 model telefonların ciddi bir alıcı kesimi olabilir diye düşünüyoruz. Bu noktada Samsung Galaxy A7 (2017) çok ciddi bir başarı yakalayabilir.

Orta segment ürünler her yıl daha fazla özellik sunarken ve amiral gemisi modellerin fiyatları alınabilecek seviyeyi çoktan aşmışken bu segmentin çok daha önemli bir noktaya ulaşacağına inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde Samsung’un 2016 yılı orta segment telefonlarına yaptığımız karşılaştırma videosunu Türkiye’de yine ilk kez bizim sayfamızdan takip edebileceksiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu