Güncel Teknoloji HaberleriLenovoTeknoloji

Lenovo Pad Pro 2021 Göründü! İşte Özellikleri

Bilgisayar modelleri ile adından söz ettiren Lenovo 2021’e damga vurmaya hazırlanıyor. Lenovo Pad Pro 2021 90Hz ekran ile göründü.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet tablet pazarına da sıçradı. Dün yaptığımız haberler de Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin üç yeni amiral gemisi niteliğinde tablet modellerini karşımıza çıkaracağından söz etmiştik. Öte yandan geçtiğimiz günlerde de 2021 model iPad Pro piyasaya çıkmıştı. Günümüzde ise Samsung’un Lite temalı bütçe dostu tabletlerin piyasaya çıkması beklenirken şimdi de Lenovo markası yeni bir tablet modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lenovo Pad Pro 2021 90Hz ekran ve Snapdragon 870 işlemci ile karşımıza çıkacak.

2021’in ilk çeyreğini geride bırakmamıza rağmen teknoloji dünyasındaki hareketlilik devam ediyor. Piyasaya yeni akıllı telefon modellerinin çıktığı gibi yeni tablet modelleri de çıkmaya devam ediyor. Cep yakan fiyat etiketi ile ön siparişlere açılan iPad Pro bekleneni verebilecek mi bilinmezken, Lenovo’nun bu alan da iddialı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

"<yoastmark

Lenovo Pad Pro 2021 Özellikleri

Bugün sürpriz bir tanıtım yapan Lenovo markası, yeni tablet modelini kullanıcıların beğenisine sundu. HDR10 ve DolbyVision destekli 90Hz OLED ekran ile karşımıza çıkan tablet modeli kullanıcılarına 2560×1600 çözünürlük sunacak. Snapdragon 870 yonga setinden güç alacağı duyurulan tablet, ARM işlemciler için Windows 10’un değiştirilmiş bir sürümünü çalıştıracak. iPad Pro’ya benzer bir görünüme sahip olan Lenovo Pad Pro tek bir öne bakan kameraya, dörtlü hoparlör çıkışına, microSD kart yuvasını gizleyen ince çerçevelere sahip. Gömülü parmak izi tarayıcısına da yer veren tablet, muhtemelen bu parmak izi tarayıcısı ile güç düğmesini de karşımıza çıkaracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu