Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi MIJIA Akıllı Fritöz, Anamıza Bacımıza Hediyelik!

Eltisine sunumsuz yakalanmak istemeyen yeni gelinlerden, annelerimize her kadının ihtiyacı Xiaomi MIJIA Akıllı Fritöz geliyor!

Patates kızartmasına kurdele bağlayıp sunum hazırlayan uçuk gelinler, ağzının tadını bilen kızartma delileri, annesine hediye almak isteyenler, bu haber tam size göre! Çinçançonlar yapmış. 3.5 Litre kapasiteli  Xiaomi MIJIA Akıllı Fritöz gerçekten çok iyi. Üstelik 61 Dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülmüş olmasına rağmen 46 Dolara kadar düştü. Hadi yine iyisiniz!

Tabii bu genç arkadaş sadece fritöz değil. İsviçre çakısı gibi köftehor. Fırın, mikrodalga fırın, yoğurt mayalama makinesi (Yok daha neler!), meyve sıkacağı gibi her derde deva. 40-200 ° C gibi geniş bir sıcaklık aralığında ayarlanabiliyor. Hava fritöz, yüksek sıcaklıkta havada kızartmaya ek olarak çeşitli kurutulmuş meyve ve sebzeleri ve etleri düşük sıcaklıkta çözmek ve pişirmek için kullanılabilen çift rüzgar hızı konfigürasyonuna sahip. Neuzubillah! Basbayağı kızartmak için hava akımı yeterli.

Üstelik bununla da bitmiyor. Emine S. Beder ve Sahrap Soysal’la yarışacak yemek tarifleri içeren MIJIA uygulaması da var ki, evlere şenlik. 50’den fazla yemek tarifine erişebiliyorsunuz. Fritözün üzerindeki OLED ekranda pişirme modları da var. Bu sayede istediğiniz ölçüde pişirebiliyorsunuz.

Diyelim ki yemek pişirirken karıştırma gereği duydunuz, o zaman sizin kapatmanıza gerek kalmadan kendi kendini kapatıyor. Sonra tavayı yerine sürdüğünüzde tekrar çalışmaya başlıyor. Boşuna akıllı fritöz dememişler. Seninle, benimle aynı oksijeni yakıyor adam sonuçta. Türkiye satış fiyatı henüz bilinmiyor ancak AliExpress gibi global mağazalardan kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu