Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerWhatsApp

WhatsApp Silinen Mesajlar İçin Yeni Bir Özellik Hazırlıyor

WhatsApp silinen mesajlar için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Sızıntıya göre silinen mesajlar geri alınabilecek. İşte detaylar…

WhatsApp son zamanlarda birçok güncelleme üzerinde çalışıyor ve bunları bir birini ardına yayınlayarak kullanıcılara yeni deneyimler getiriyor. Yeni bir rapora göre WhatsApp silinen mesajlar için uygulamaya yeni bir işlev getirecek. Silinen mesajları geri alma özelliğini içeren yeni bir özellik, uygulamanın son beta versiyonunda karşımıza çıktı. Kaynağa göre WhatsApp haziran ayından beri bu özellik üzerinde çalışıyor ve nihayet beta bir sürümde kullanıma sunuldu.

WhatsApp Silinen Mesajlar Geri Alınabilecek

Herhangi bir WhatsApp mesajını seçerek silmeniz mümkün. Seçtiğiniz benim için ve herkes için sil seçenekleri karşılaşıyoruz. Silinen bir WhatsApp mesajını geri alabilmeniz için öncesinde “Benim için sil” üzerinden mesajı silmiş olmanız gerekiyor. Bu durumda ekranın sağ alt köşesinde geri al butonu beliriyor. WhatsApp’ın mesajın geri alınabilmesi için kullanıcılara bir süre tanıyacağı ve bu sürenin saniyeler olacağı belirtiliyor.

WhatsApp her zaman olduğu gibi silinen mesajların geri alınması özelliğini de kademeli olarak beta kullanıcılarına sunmaya başladı. Eğer WhastApp beta programındaysanız bu özelliğin size ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirsiniz. “Benim için sil” seçeneğini tıkladığınızda eğer “Geri al” butonu belirmiyorsa bu özellik henüz size ulaşmamış anlamına geliyor. WhatsApp çok yakında bu basit ama önemli özelliği hem Android hem de iOS tarafındaki tüm kullanıcılara aktarmaya başlayacaktır.

WhatsApp Gruplar için Yeni Özellikler Geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu