Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluPlayStationTeknoloji

PC Oyuncuları Şişman PlayStation Oyuncuları Fit!

Yapılan araştırmalar oyuncuların ne sıklıkla spor yaptığını ortaya koydu. PC oyuncuları maalesef ki spor yapmıyor gibi görünüyor.

Sıkı oyuncuların büyük bir bölümü bildiğiniz gibi şişman. Bunu Twitch‘te yayın yapanları gözlemleyerek bile fark edebilirsiniz. Bugün ise bu tez doğrulandı diyebiliriz. Buzz Bingo, okuyucuları arasında en çok hangi platform oyuncularının spor yaptığını öğrenmek için bir anket yaptı. PC oyuncuları görünüşe göre sporla hiç uğraşmıyor.

PC oyuncuları spor yapmıyor

Ankete göre PlayStation oyuncuları en çok spor yapan oyuncu topluluğu arasında. PlayStation oyuncularının yüzde 44.8’i haftada en az bir kez spor salonuna gidiyor. İkinci sırada Xbox’ı seçen oyuncular yer alıyor. Xbox oynayanların yüzde 28.1’i spor yapıyor. PC, telefon ve Nintendo Switch oyuncularının performansı birbirine çok yakın. Bu oyuncuların sırasıyla yüzde 8, yüzde 9,6 ve yüzde 8,6’sı spor ile uğraşıyor.

Ankete favori egzersizler de dahil ediliyor. PlayStation sahiplerinin biraz pull-up’ları tercih ettiği, Xbox sahiplerinin daha sık karın ve plank egzersizleri yaptığı, PC oyuncularının pull-up’ları ve deadlift’leri tercih ettiği ve mobil oyuncuların squat’ları tercih ettiği ortaya çıktı.

PC Oyuncuları

Eğlence amaçlı düzenlenen bu anket oyuncuların spor yapmadığını gözler önüne seriyor. Ancak bunu genellemek pek mantıklı olmaz. Çünkü bu araştırma küçük bir topluluk üzerinde yapıldı. Gayet fit ve kaslı olan PC oyuncularının da olduğu bir gerçek. Peki, siz spor ile uğraşıyor musunuz? Gelin forumda tartışalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu