Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V30 tasarımı kılıf satışıyla ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde CAD tabanlı 3D görüntüleri yayınlanan LG V30 için bu defa kılıf satışı başladı. LG V30 tasarımı başlayan kılıf satışıyla birlikte ortaya çıktı diyebiliriz. Daha önceki görüntülere bakıldığında LG V30’un G6 gibi 18:9 formatına sahip bir ekrana sahip olduğu görüldü. İnce ekran çerçeveleri telefonun önden görünümün G6’ya benzediğini ortaya koyarken, yeni görüntülerde ise V30’un arka görünümü net bir şekilde karşımıza çıkıyor.

LG V30 tasarımı netlik kazanıyor

Telefon beklendiği gibi çift arka kameraya sahip. Söz konusu kameralar G6’da kullanılan donanımla ile aynı olacak. Çift tonlu LED flaş ve lazer otofokus sensörü kameralar ile aynı hizada konumlandırılmış. Parmak izi sensörü serinin önceki modellerinde olduğu gibi arkada ve ortaya yakın bir bölümde bizleri karşılıyor.

LG V30 tasarımı
LG V30 tasarımı

31 Ağustos’ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak LG V30’da 6 inç büyüklüğünde 18:9 formata sahip Quad HD OLED ekran, Snapdragon 835 işlemci, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama, suya ve toza karşı dayanıklı kasa, kablosuz şarj öne çıkan özellikler olacak. LG V30 ayrıca daha önceki V serisi telefonların aksine Avrupa pazarında bou gösterecek.

LG V30 satış tarihi ve fiyatı belli oldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu