Akıllı TelefonAppleGeneliPhone

Dinamik Adaya Sahip iPhone 15 İşte Böyle Görünecek

Apple’ın bu yıl ki önemli yeniliği dinamik ada, iPhone 15 serisinde standart modellere geliyor. Hatta telefonların test üretimi başladı.

Dynamic Island, Apple’ın son yıllardaki en büyük yeniliklerinden biri olurken, bu yenilik sadece iPhone 14 Pro modellerine özgü bir gelişme oldu. Dynamic Island aynı zamanda iPhone’ları yıllar sonra çentikten kurtaran önemli bir hamle olarak kayıtlara geçti. Apple’ın bu özelliği 2023 yılında standart iPhone’lara getirmek istediği bir süreden beridir dillendirilmekte. Yeni bir rapora göre Dynamic Island’a sahip iPhone 15 için test üretim süreci başladı. Hatta telefonun nasıl görüneceği noktasında bazı renderlar yayınlandı bile. 

iPhone 15 Karşınızda!

Yayınlanan görüntülere bakıldığında yeni iPhone’larda gözle görülür başka bir gelişme olmayacak. Arka kısımdaki çift kamera hala çaprak olarak konumlandırılıyor. 

En çok merak edilen Dynamic Island sonrası iPhone 15’in ekran tarama hızında bir değişiklik olup olmayacağı. Gelen bilgiler Apple’ın bu değiştirmeyeceği yani 60Hz tarama hızınının devam edeceği yönünde. 6.1 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak telefonun belki de yumuşak karnı ekran tarama hızı olacak. 

iPhone 15’teki bir diğer önemli gelişme 48 megapiksellik ana kamera olacak. iPhone 14 Pro serisindeki ana kamera bu yıl standart iPhone’lara taşınacak. iPhone 15’in güç biriminde ise A16 Bionic’i göreceğiz. 

2023’ün Pro ve Ultra modellerinde titanyum kasa, USB-C bağlantı noktası, 8GB RAM ve basınca duyarlı butonların yer alması bekleniyor. Ultra modelde ayrıca LG üretimi bir periskop kamera yer alabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu