Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 12 güncellemesi ile gelen büyük sır! K30 Ultra ve…

Xiaomi’nin geçtiğimiz hafta yayınladığı MIUI 12 beta sürümü, Redmi K30 Ultra dışında başka bir modelin daha kod adını sızdırıyor.

Güncelleme konusunda hız kesmeyen Xiaomi, görünüşe göre akıllı telefon üretiminde de hız kesmiyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta yayınlanan MIUI 12 beta sürümü, şirketin K30 Ultra modeli üzerine çalıştığını ortaya koyuyordu. Ancak bugün XDA geliştiricileri, aynı sürümün içinde yeni bir cihazın daha kod adını ve bazı özelliklerini keşfettiler.

XDA geliştiricilerinin raporlarına göre Xiaomi, 64 ve 108 megapiksel kameralı iki cihaz üzerine çalışıyor. Bunun yanı sıra aynı geliştiriciler, cihazların kamera dışında başka özelliklerini de keşfetmeyi başardılar. “Gauguin” ve “Gauguin Pro” kod adları ile sızdırılan bu cihazlar, dörtlü yapılandırmaya sahip güçlü bir lens ile karşımıza çıkacak. Bunlardan “Gauguin” adındaki cihaz, 64 megapiksellik bir kameraya sahip olurken, “Gauguin Pro” adındaki cihazında 108 megapiksellik bir ana kameraya sahip olacak.

K30 Ultra

Buna ek olarak geliştiriciler, “Gauguin” ve “Gauguin Pro” nun Çin, Hindistan ve diğer pazarlarda da satışa çıkacağını iddia ediyorlar.  “Gauguin” modelinin sonu “J17” ile biterken, “Gauguin Pro” modelinin sonu da “J17Pro” ile bitecek.  Ayrıca bu cihazlardan biri, gücünü MediaTek Dimensty 1000 yonga setinden alırken, diğeri ise Qualcomm‘dan alacak. İddialara göre MediaTek işlemcili cihaz, geçtiğimiz haftalarda sızdırılan K30 Ultra modeli olacak.

Şu ana kadar tüm bildiklerimiz bu kadar. Ancak yeni gelişmeler ve sızıntılardan haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu