Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

Katlanabilir OPPO Telefon İçin Tarih Verildi!

Katlanabilir OPPO telefon hakkında önemli bilgiler sızdırıldı. Telefonun ayrıca tanıtım tarihi netlik kazanıyor. İşte son gelişmeler…

Katlanabilir OPPO telefon artık bir sır değil ve son gelişmelere bakılırsa telefon önümüzdeki bir ay içerisinde tanıtılacak. Çinli kaynakların aktardıklarına göre OPPO’nun katlanabilir telefonu kasım ayı içerisinde resmiyet kazanmış olacak. Telefona dair sızıntılar son dönemde artış göstermiş durumda. İsimlendirme ise gizemini korumaya devam ediyor. Beklenti telefonun OPPO Fold şeklinde çıkış yapacağı yönünde.

OPPO Fold, Galaxy Z Fold 3 ve Huawei Mate X2 gibi içe katlanabilir bir tasarıma sahip olacak. Açıldığında 8 inç büyüklüğünde 120 Hz yenileme hızına sahip LTPO OLED ekranla karşımıza çıkacak olan telefonda daha küçük bir de dış ekran olacak. Bu özel telefon beklendiği gibi Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak.

Yine yakın zamanlı raporlarda telefonun 65 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacağı kaydedildi. OPPO Fold’un yazılım biriminde ColorOS 12 olacak. Bu yeni arayüz sürümünün Android 11 mi yoksa Android 12 üzerine oturtulduğu henüz bilinmiyor.

OPPO’nun ilk katlanabilir telefonunun arkasında Sony IMX766 sensörlü 50 megapiksel ana kamera olacak. Selfie çekimler için 32 megapiksel ön kameraya sahip olacak telefonda parmak izi tarayıcısı ise yana monte edilecek.

OPPO ayrıca kasım ayı içerisinde Reno 7 serisini görücüye çıkaracak. Seride Reno7, Reno7 Pro ve Reno7 Pro+ yer alacak ve telefonlar sırasıyla Dimensity 920, Dimensity 1200 ve Snapdragon 888 işlemcilerden güç alacak. Son olarak ise Reno 6 serisinin de birkaç hafta içerisinde Türkiye’de satışa sunulacağı bilgisini aktaralım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu