Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Klonu 75 Dolara Satışa Sunuldu

iPhone 13 klonu olan LeTV Y1Pro, Çin’de 75 dolar gibi inanılmaz bir fiyattan satışa sunuldu. Bu telefon tasarımda sıfır orijinallik ile geliyor.

Çin telefon pazarında bu kadar güçlenmeden önce genellikle klon telefonlar ile ön plana çıkıyordu. TV destekli telefonların bile ülkemizde kapış kapış sattığı o karanlık dönemler artık geri kaldı. Çin dünya çapında kendini kanıtlamış telefon ve ürünler üretiyor. Ancak baz firmalar hala özünü terk edebilmiş değil. Bugün ise LeTV isimli marka iPhone 13 klonu ile karşımıza çıktı. LeTV Y1Pro ismini taşıyan bu telefon resmen iPhone 13’ün aynısı diyebiliriz.

iPhone 13 Klonu LeTV Y1Pro ülkesinde kapış kapış satacak

75 dolar gibi oldukça uygun bir fiyata satılan LeTV Y1Pro, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimi sunuyor. Arka bölümde iPhone 13’teki gibi kameraları çapraz bir şekilde konumlandıran firma, ön bölümde ise çentik kullanıyor. 6.5 inç büyüklüğünde ekran ile gelen bu telefonun kamera özellikleri henüz açıklanmadı.

LeTV Y1Pro, bölünmüş ekran modu, klon işlevi ve diğer özellikler sunan Le OS 9.1 ile kutusundan çıkıyor. Telefonun 128 GB ve 256 GB dahili depolamalı sürümleri de bulunuyor. Bunlar sırası ile 100 dolar ve 130 dolardan satışa sunulacak. Tasarımda birebir iPhone 13’e benzeyen bu telefon tahmin edebileceğiniz gibi sadece Çin pazarında satışa sunulacak.

iPhone 13 Klonu
iPhone 13 Klonu

Yonga seti de açıklanmayan bu bütçe dostu telefon oldukça ilgi görecek gibi görünüyor. 75 dolara iPhone 13’ün tasarımını kopyalayan bu telefon Apple ile dalga geçmek için de üretilmiş olabilir. Çünkü gerçekten de bu tasarımın ederi 75 dolardan fazla olamaz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu