Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Watch GT 3 Pro Gümbür Gümbür Geliyor

Huawei’nin akıllı saati Huawei Watch GT 3 Pro için güzel haberler geldi. Türkiye pazarına da gelecek olan akıllı saatin özellikleri burada.

Huawei’nin yeni akıllı saati Huawei Watch GT 3 Pro Avrupa fethine çıkıyor. Türkiye pazarına da gelecek olan bu akıllı saat 369 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Safir modeli için 499 Euro fiyat belirleyen Huawei’nin ülkemizde daha ılıman bir fiyat izlemesi bekleniyor.

Saatin titanium sürümünde 466 x 466 piksel çözünürlüğünde 1.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bizleri karşılıyor. 14 güne kadar şarj süresi sunan bu akıllı saatin seramik sürümü ise 1.32 inç büyüklüğünde ekran ile geliyor.

GPS, Beidou, GLONASS, Galileo ve QZSS navigasyon sistemini destekleyen bu modelde 10W kablosuz şarj da yer alıyor. Sadece 10 dakika içerisinde yüzde 25 şarj sunan saatte işletim sistemi olarak HarmonyOS kullanılıyor. Bluetooth 5.2 sayesinde iOS ve Android telefonlara bağlanan bu modelde suya karşı koruma yani IP68 sertifikası da yer alıyor.

Huawei Watch GT 3 Pro
Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei, 30 metre derinliğe dalış imkanı da vadediyor. Saatin, dalış parametrelerinin kaydedildiği özel bir serbest dalış modu da bulunuyor. Toplamda yüzden fazla spor modu destekleniyor. Sağlık konusunda son zamanda önemli adımlar atan Huawei, kalp atış hızı, kan oksijen seviyeleri (SpO2), solunum, stres seviyeleri ve adet döngüsü dahil olmak üzere kullanıcının sağlığı ile ilgili çeşitli parametreleri izleme imkanı da sunuyor.

Türkiye’de 5.000 TL bandında satılmasını beklediğimiz bu model sade ve şık görünümü ile dikkatleri kısa sürede üstüne çekecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu