Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Flip Z işlemcisi ne olacak? Yüzyılın sorusu?

Bir anda karşımıza çıkan Samsung Galaxy Flip Z ile ilgili bugün en son bilgiler elimize ulaştı ve Samsung’un işlemci tercihi de belli oldu.

Samsung katlanabilir ekranlı telefon pazarına ilk giren üretici oldu. Satışı iptal edilen ve menteşe sistemi 2 kez değişen telefon global pazarda tam 1 milyon adet sattı. Samsung’un bu yıl Mobil Dünya Kongresi çerçevesinde tanıtması beklenen yeni nesil Galaxy Fold 2 ile karşımıza çıkması beklenirken bir süredir Samsung Galaxy Flip Z adında bir telefon ortada dolaşıyor.

İki farklı menteşe sistemi ile kapanabilen ve açıldığında 10 inç boyutunda bir tablete dönüşeceği belirtilen telefon ile ilgili bir süredir fiyat tahminleri yapılıyordu 90 Dolar gibi bir fiyattan bahsedilen yeni nesil telefon – tabletin işlemcisi ise bir türlü mutabık kalınamayan bir konu olmuştu.

Telefon ile ilgili ilk söylentiler ortaya çıktığında Snapdragon 865 yonga seti kullanılacak denmişti ama daha sonra Samsung’un Snapdragon 855 kullanacağı söylendi. Bugün ise kesinleşen bilgilere göre Snapdragon 855+ yonga setinin telefona ya da tablete eşlik edeceği belirtiliyor.

Bunun Snapdragon 865‘e göre maliyeti ciddi anlamda düşüreceği belirtiliyor. Daha önce TCL tarafından kullanılan bu tasarım bize arayüz tarafında ne sunacak oldukça merak ediyoruz Özellikle sosyal medya, oyun vb birçok uygulamanını bu ekran sistemine nasıl ayak uyduracak herkes tarafından merak ediliyor.

11 Şubat tarihinde tüm bu soruların cevabını öğreneceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu