Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Note 8 için Şaşırtan Sürpriz Güncelleme!

Xiaomi, Redmi Note 8 için MIUI 12.5 Enhanced güncellemesini indirime sundu. Yeni güncelleme ile telefon küllerinden yeniden doğuyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi Eylül ayının ortalarında, ikinci dalga telefonlar için geliştirilmiş MIUI 12.5 sürümünün 8 Ekim’de yayınlanacağını duyurmuştu. MIUI 12.5 Enhanced sürümüne güncellenecek modellerin listesinde  Redmi Note 8 de yer alıyordu. Ancak bu model, vaat edilen tarihten 10 gün önce MIUI 12.5 Enhanced güncellemesini sürpriz bir şekilde aldı.

Redmi Note 8 için MIUI 12.5 Enhanced güncellemesi yayınlandı

Güncellemenin yayınlanmasından sonra Twitter’da kullanıcılar MIUI 12.5 Enhanced güncellemesinin kararlı sürümünün yüklü Redmi Note 8’in görüntülerini paylaşmaya başladı. Paylaşımlara göre tüm standart donanım yazılımı geliştirmelerinin yanı sıra Eylül Android güvenlik güncellemelerini ve bellek genişletme işlevini de beraberinde getiriyor. Bu özel modelde, flash bellekte oluşturulan 1 GB sanal bölüm sayesinde RAM artırılabiliyor. Yani anlayacağınız bir devre damasını vuran Note 8 son güncelleme ile küllerinden yeniden doğuyor.

Redmi Note 8 için MIUI 12.5 Enhanced

OTA üzerinden sunulan bu güncelleme diğer Android güncellemeleri gibi kademe kademe yayınlanıyor. Yakında Avrupa pazarını da ziyaret edecek olan MIUI 12.5 Enhanced güncellemesinin Ekim ayı içerisinde Türkiye topraklarına da uğrayacağını düşünüyoruz. Hem güvenliğiniz hem de cihazınızın hızlanması için bu güncellemeyi yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Muhtemelen Note 8 serisinin görüp görebileceği son güncelleme MIUI 12.5 Enhanced olacak. Şu sıralar MIUI 13 üzerinde çalışan ve Aralık ayında Xiaomi 12 ile bu arayüzü duyuracak olan firma, yeni sürümünü yeni telefonlarına sunacak. Orta segment için artık sadece MIUI 12.5 Enhanced güncellemesinin yayınlandığını görebiliriz.

MIUI 13 ile Apple ve Huawei gibi ekosistem oluşturacağı söylenen Xiaomi, bu süreci biraz sancılı geçirebilir. Çünkü eski telefonlarına bu güncellemeyi sunmak pek de kolay olmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu