Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V21 Serisi Tanıtıldı! Hangi Bölgelerde Satışa Çıkacak?

Özellikle düşük bütçeli cihaz üreticileri arasında kesinlikle söz sahibi olan Vivo, V21 serisini tanıttı! Peki hangi bölgelerde satılacak?

Dünyaca bilinen bazı markalar yavaş yavaş ülkemize de akıllı cihaz satışı yapmak ürün getiriyorlar. Vivo da bu markalardan biri. Kendileri zaten fiyat performans cihaz üretiminde en çok tercih edilen isimlerden biri. Buna rağmen daha fazla kâr elde etmek için fiyat politikalarını değiştirmeyi hiç düşünmediler. Aksine, yüksek performanslı cihazları olabildiğinde ucuza üretmeye devam ediyorlar. Yenice tanıtılan Vivo V21 serisi de bahsettiğimiz bu cihazlardan olacak.  Peki bu seri hangi ülkelerde satışa sunulacak? Gelin beraber inceleyelim.

Vivo V21 Ön Kamera

Vivo V21 Özellikleri Neler?

Şirket V21 serisi altında iki cihazı piyasaya sürmeyi planlıyor. Bunlardan ilki V21 olurken diğeri ise V21e ismine sahip. Serinin bu iki telefonu kullanıcılarına AMOLED ekranlarla sunulacaklar. Bununla birlikte 44MP çözünürlüğünde özçekim kamerasını da bünyelerinde bulunduracaklar. Bu ön kamera aynı zamanda 2 adet yardımcı LED flaşa da sahip olacak ve böylece düşük ışıklı ortamlarda bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebileceksiniz. Cihazın arkasında ise üçlü bir kamera sisteminin olduğu biliniyor. Yardımcı kameraların özellikleri bilinmese de arka ana kamerada 64MP çözünürlüğünde OIS destekli bir sensör bulunuyor.

Vivo V21 Arka Kamera

Vivo V21 serisi 8GB ya da 12GB RAM seçenekleri ile birlikte sunulacak. Söylenilenlere göre V21 5G modeli dünyanın en ince 5G bağlantısına sahip cihazı unvanına da sahip olacak.

Son olarak ise söylemek gerekir ki bu serinin tanıtımı şu an için yalnızca Malezya bölgesi için yapılıyor. Bununla birlikte aynı serinin Hindistan bölgesi için satışa sunulacağı da bilinen bir diğer detay. Cihazların işlemcisi de eğer hakkını verebilirse ve fiyat politikası olarak böyle devam edilirse cihazın yüksek satış rakamlarına ulaşması çocuk oyuncağı. Bakalım zaman ne gösterecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu