Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOXiaomi

POCO F4 5G Kamera Örnekleri Fena Görünmüyor

POCO F4 5G modelinin tanıtım tarihi yaklaşırken, telefonun son kamera örnekleri yayınlandı. 64 megapiksel kamera bakalım neler sunuyor?

POCO’nun kısa süre içerisinde resmi olarak duyuracağı orta üst segment telefonu POCO F4 5G için heyecanlı bekleyişi sürüyor. Telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı ve hangi özellikleri taşıyacağı artık sır değil. Merak edilen telefonun nasıl bir günlük kullanım deneyimi vaat ettiği. Bu noktada POCO F4 5G modelinin kamera örnekleri yayınlandı. 64 megapiksel arka kameralı telefon bakalım nasıl bir performans ortaya koyuyor.

POCO F4 5G Kamera Örnekleri

POCO F4 5G, öncülü olan POCO F3 ile kıyaslandığında kağıt üzerinde çok daha iyi bir kameraya sahip olacak. POCO F3’teki ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğünde olup OIS desteğinden yoksundu. POCO F4’teki kamerada çözünürlük seviyesi 64 megapiksele çıkarıp OIS desteği kazandırılıyor. Alt bölümde yer verdiğimiz gündüz ve gece çekim örnekleri bu noktada hiç de fena görünmüyor.

Gelelim POCO F4’ün başlıca özelliklerine. Telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. 12GB RAM + 256GB versiyonu bir süre önce onaylanan telefonun 8GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB versiyonları da olacak. Telefon beklendiği gibi Snapdragon 870’in 5G versiyonundan güç alacak.

POCO F4 5G’nin içerisinde 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil olacak. Kutu içerisinden çıkacak olan adaptör ise 67 watt gücünde olacak. Arka bölümde 64 megapiksel üçlü kamera birimi yer alacak. Sevindirici olan gelişme ana kameranın bu defa OIS desteğine sahip olması. Ön bölümde ekran üzerine konumlandırılan kamera ise 20 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. Yana monte parmak izi tarayıcısı, Dolby Atmos destekli çift stereo hoparlör, yana monte parmak izi tarayıcısı ve Android 12 / MIUI 13 telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu