Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Telefonlar Zamlandı! Geçmiş Olsun!

Kasım indirimleri maalesef ki yerini zama bıraktı. Samsung telefonlar bugün 500 ila 1000 TL arasında zam aldı. İşte detaylar.

Herkes teknolojik ürün almak için Kasım indirimlerini bekliyordu. Ancak kurlardaki artıştan dolayı indirim yerini bindirime bırakmış gibi görünüyor. Bu süreçte telefon fiyatlarının düşeceği ön görülse de fiyatlarda maalesef ki artış yaşandı. Samsung telefonlar da bu artıştan etkilendi. Samsung’un telefon fiyatları ülkemizde 500 TL ila 1000 TL arasında zam aldı.

Geçtiğimiz haftalarda indirimden önce Galaxy M52 modeli Türkiye’de 4.500 TL bandında satılıyordu. Bugün indirim ile telefonun 5.000 TL’ye satıldığını görüyoruz. Aynı artış diğer modellerde de yaşanıyor. Örneğin Galaxy Z Flip modelinde 600 TL’ye varan bir artış yaşanıyor. Bu artış bir de indirimli fiyatta yapılıyor. Aslında Galaxy M52’nin indirimsiz fiyatı 5.399 TL olarak görünüyor.

Kur güncellemeleri artık başlamış gibi görünüyor. Bu artışın Aralık ayında oturması ve fiyatların ciddi anlamda zamlanmasını bekliyoruz. Apple Türkiye ise bu artışı Ocak ayına sarkıtabilir. 10.999 TL’den satılan iPhone 13 mini’nin fiyatı kur güncellemesinden sonra muhtemelen 11.499 TL’nin üzerine çıkacak.

Samsung Telefonlar

Giriş seviyesi telefonların 3.699 TL’den satıldığına şahit olmaya başladık. Snapdragon 7 serili telefonlar örneğin Huawei Nova 9 bu süreçte 9.000 TL bandından satılıyor. 2022 yılında ülkemize girecek olan amiral gemisi modellerin fiyatlarını tahmin bile etmek istemiyoruz.

Bu artışın ne zamana kadar devam edeceği, kurlar düşse bile fiyatların inip inmeyeceğini kestirmek güç. Umarız fiyatlarda bir ayarlama yapılır ve zamlar son kullanıcıya fazla yansıtılmaz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu