Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 şarj performansı ağlatacak! Tabii ekstra paranız varsa!

Bugün bir anda karşımıza çıkan iPhone 12 şarj gücü sızıntısı Apple’ın ne üzerinde çalıştığını da ortaya koydu. 5G çok tüketiyor değil mi Tim?

Apple şarj sorunu iPhone kullanıcılarının temel sorunudur. #direniphoneşarjı etiketi ile hsatag bile bulunurken Apple bu sorunu çözmek için telefonlarıyavaşlatmayı seçmiş ve mobil pazarın en büyük sansasyonuna imza attı. Daha sonra “biz sizin iyiliğiniz için telefonları yavaşlattık” dese de bu konuda ceza almaktan kurtulamadı. iPhone 12 ile ilgili birçok haber ve sızıntı paylaşılmaya devam ederken iPhone 12 şarj performansı konusunda tüm iPhone’lardan daha fazlasını sunacak.

Bugün yayınlanan rapora göre Apple 65W gücünde GaN şarj cihazı üzerinde çalışıyor. OPPO geçtiğimiz yıldan beri ve Xiaomi kısa süre önce tanıttığı Mi 10 serisi ile bu şarj cihazlarını telefonlarında kullanıyor. GaN veya Galyum Nitrür şarj cihazları silikon şarj cihazlarına göre çok daha küçük oluyor ve çok daha az ısınıyor.

İphone 12
İphone 12

Apple bir süredir GaN şarjları MacBook serisinde kullanıyor. Bugün yeni nesil MacPro 61W değerinde GaN şarj ile karşımıza çıkıyor. Apple’ın bugün bu teknolojiyi telefonlarına getirmesinin sebebi ise 5G bağlantısının şarj tüketimi olabilir. Apple bu konuda yaşayacağı sorunları ortadan kaldırabilmek adına hızlı şarj gücünü beklenenden önce satışa sunacaktır.

Bugün Apple’ın hızlı şarj aleti 229TL’ye satılıyor Bu ürünün fiyatının ise ülkemiz pazarında 80 TL seviyesinden satılma ihtimali olduğunu da belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu