Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme 12 Pro+ Modeli Özelinde Periskop Kamera Onaylandı

realme 12 Pro+ modeli segmentinde olmayan bir kamera özelliğiyle geliyor. İlk defa markadan bu segment için periskop hamlesi geldi.

realme H X’te “200MP”nin üzerinin çizildiği “#PeriskopZamanı” mesajını paylaştı. Bu durum realme 12 Pro+ modeli için periskop kamerayı onaylıyor.

Bu yazı daha sonra bir görsel sayfasına bağlantı vererek, 200MP modülün sensör içi yakınlaştırmasına güvenmek yerine gerçek bir periskop lense sahip olmanın bazı avantajlarını ayrıntılarıyla anlattı.

Avantajlarından biri elbette yüksek yakınlaştırma seviyelerinde daha iyi görüntü netliği. Diğer örnekte portre fotoğrafları gösterilmekte; periskop kamerayla çekilen fotoğrafta konu ile arka plan arasında daha iyi bir ayrım var.

realme 12 Pro, periskop lense benzeyen bir tasarımla TENAA’da göründü. Ayrıca Pro+ modelinin periskoplu olmasını da bekliyoruz. Peki bu 200MP kameranın olmadığı anlamına mı geliyor? En azından Pro+ modeli için bundan bahsetmek zor; realme 11 Pro+’da 200MP sensör var (ancak herhangi bir optik yakınlaştırma yok).

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu