Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTecno MobileTeknoloji

TECNO Phantom X2 5G Serisi Göz Kırptı

Tasarımıyla büyüleyen serinin yenisi olan TECNO Phantom X2 5G, ilk ışıklarını saçmaya başladı. Gelin detaylarına göz atalım.

Ülkemiz pazarında yeni aktif olmaya başlayan TECNO, CAMON 19 serisini dünya çapında piyasaya sürmüştü. Yoğun talep gören bu akıllı telefon serisi, taşıdığı özelliklerle kullanıcılarına büyük performans vaat ediyor. Şimdi ise TECNO’dan yeni bir akıllı telefon serisi var. TECNO Phantom X2 5G olarak kayıtlara geçen seri, önemli bir sertifikasını kaptı.

TECNO Phantom X2 5G ve Phantom X2 Pro 5G EEC’de Gözüktü

Bir akıllı telefon için önemli olan EEC sertifikası, varlığı hakkında kesin bilgi sağlıyor. Bu EEC sertifikasını almaya başaran Phantom X2 5G serisi, yakında piyasaya sürüleceğinin işaretini verdi. Seride iki adet model yer alıyor. Bir ana sürüm Phantom X2 5G ve profesyonel model olan Phantom X2 Pro 5G.

Bu iki akıllı telefon hakkında hiçbir bilgi mevcut değil çünkü ilk defa sızdırıldılar. Ancak EEC sertifikasını almaları, telefonun yakında resmiyet kazanacağını onaylıyor. Özelliklerini de yakında öğreneceğiz.

Yine de Phantom X2 serisi için tahmin yürütebilmeniz adına ilk Phantom X modelinin özelliklerini sizlere sunalım. Phantom X, 6.7 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte kavisli AMOLED ekran ile gelmişti. 90Hz yenileme hızı ekran, pürüzsüz bir deneyim sunuyordu. Telefon güvenlik için ekranın altında parmak izi okuyucu taşıyor.

Gücünü MediaTek’in Helio G95 yonga setinden alan akıllı telefon, 8GB LPDDR4X RAM ve 256GB dahili depolama ile destekleniyor. Telefon 33W hızlı şarj destekli 4.700 mAh kapasiteli pil taşıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu