Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTabletTeknoloji

OPPO Pad, Snapdragon İşlemcisiyle İddialı Görünüyor

Telefon devi bu sefer OPPO Pad ile tablet işine girerek sektöre yenilik getirecek. İşte yaklaşan tabletin özelliklleri karşınızda.

OPD2101 model numarasıyla ortaya çıkan OPPO Pad, Geekbench kıyaslama platformunda ortaya çıktı ve tablete ait bazı detaylar belli oldu. Qualcomm’un güçlü bir yonga seti ile yüksek güç sunması beklenen tablet, üretkenliği de önemli ölçüde artıracak. Gelin beklenen tabletin detaylarına bir göz atalım.

OPPO Pad, Snapdragon 870 Yonga Seti İle Çok Güçlü

Ünlü bir sızıntıcı tarafından ortaya çıkarılan Geekbench listesi, OPPO Pad tablet modelimizin Adreno 650 GPU ile eşleştirilmiş 3.19 GHz saat hızına sahip Qualcomm Snapdragon 870 dört çekirdekli işlemci tarafından destekleneceğini ortaya koyuyor.

Testte ortaya çıkan tablette 6 GB RAM tespit ediyoruz ancak daha farklı bellek kurulumları da yer alabilir. Cihaz tek çekirdekli testte 4.582, çok çekirdekli testte ise 12.259 puan almayı başararak tablet sektöründe büyük güce ulaştı.

OPPO Pad

Kutudan Android 11 tabanlı ColorOS ile gelmesi beklenen tabletin 120Hz ekran yenileme hızı sunacak bir LED ekranla geleceği ortaya çıkmıştı. Böylece pürüzsüz üretkenlik/oyun deneyimleri de eksik olmayacak.

Arka kısımda tabletin 13 Megapiksel birincil kamerası ve önde 8 Megapiksel lensi yer alacak. 33W hızlı şarjı desteklemesi beklenen tabletin önümüzdeki aylarda piyasaya çıkması bekleniyor. Tablet sektörüne büyük yenilik getirecek olan bu modelin yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu