Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

One UI 4.1.1 Bu Yıl İçerisinde Gelecek!

Samsung, One UI 4.1.1 güncellemesinin bu yıl içerisinde geleceğini açıkladı. Peki, One UI 5’e ne oldu? Bu yıl gelmeyecek mi? İşte detaylar.

Samsung, Şubat ayında Galaxy S22 serisinin gelmesiyle One UI 4.1 yazılımını piyasaya sürmeye başlamıştı. Her Android güncellemesinde olduğu gibi kademe kademe sunulan bu güncellemeden sonra direkt olarak One UI 5’in gelmesi bekleniyordu. Ancak bugün Güney Koreli teknoloji üreticisi One UI 4.1.1 güncellemesinin geleceğini açıkladı. 2022 yılı içerisinde One UI 4.1 alan modellere gelecek olan bu güncelleme kod adından da anlayabileceğiniz gibi hata düzeltme odaklı olacak.

Samsung’un bu hamlesi aslında bir sürpriz değil. Firma geçen yıl One UI 3.1’den sonra 3.1.1’i yayınlamıştı. Bu ara güncellemeler yenilik sunmaktan çok az önce dediğimiz gibi sistemdeki hataları giderme odaklı oluyor. Yeni güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ve ilk olarak hangi modellere geleceği bilinmiyor. Bilinen tek şey güncellemenin 2022 yılı içerisinde geleceği.

Bu güncellemenin Galaxy S22 serisine ilk olarak geleceğini tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Samsung’un sonrasında bu güncellemeyi S21 ve diğer Galaxy modellerine sunacağını düşünüyoruz. OTA üzerinden indirime sunulacak olan bu güncelleme ile ayrıca o ayın Android güvenlik yamaları da sisteme eklenecek.

One UI 4.1 güncellemesi

Güney Koreli firma bu yıl One UI 5 arayüzünü de tanıtacak. Bu arayüz ilk olarak Galaxy S23 ailesinde kullanılacak. Sonrasında ise 2023 yılında Galaxy S22 dahil olmak üzere diğer belli başlı Galaxy modellerine One UI 5.0 arayüz güncellemesi gelecek. Samsung’un yeni major güncellemesi ile neler sunacağını merakla bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu