Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 7 Heyecanı Başladı, Tanıtım Yakın Görünüyor

OPPO Reno 7 serisi görünüşe bakılırsa bu yıl bitmeden tanıtılacak. Akıllı telefonlar için resmi sertifika süreci başladı.

Bir süreden beri güvenilir kaynaklarca dillendirilen OPPO Reno 7 serisi görünüşe bakılırsa bir yıllık ürün döngüsü sona ermeden tanıtılacak. Reno 7, Çin’de ülkenin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından onay aldı. Söz konusu sertifika telefonun tanıtım tarihinin çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Reno 7 serisinde kaç telefonun yer alacağı şu an için belirsiz, fakat önceki seriler göz önüne alındığında en az üç olacağı kesin. Reno 7, selefi gibi düz bir ekrana sahip olacak. Düz kenarlara sahip olacak telefonda ön kamera bir kez daha ekran üzerinde sol köşeye yerleştirilecek. Anlayacağınız önden bakıldığında Reno 6 ve Reno 7 modellerini birbirinden ayırt etmek pek de mümkün olmayacak.

OPPO Reno 6 Türkiye

Reno 7 serisinin kasım ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Telefondaki önemli yükseltmelerden biri arka ana kamera olacak. Reno 6’ya kıyasla çözünürlük seviyesi düşse de, daha büyük ve daha gelişmiş bir sensör göreceğiz. Kısa süre önce güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre Reno 7’nin ana kamerasında 1/1.56” büyüklüğünde ve 1.0 mikron doğal piksellere sahip 50 megapiksel Sony IMX766 kamera yer alacak.

Reno 6’nın 5G ve 4G modellerinde sırasıyla Dimensity 900 ve Snapdragon 720G işlemcilerini kullanan OPPO, söz konusu Reno7 olduğunda ise 5G modelde Dimensity 920’yi tercih edebilir. Reno 7 4G’de ise Snapdragon 73x ya da Snapdragon 76x serisi bir işlemci kullanılabilir. Yeni bilgiler geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu